Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 31. 1. 2018 – Klára

31. 01. 2018 | Poslední díl
Máme před sebou druhý premiérový týden nové série pořadu Prostřeno! Podíváme se do Jihomoravského kraje, kde se u stolu sejdou tři ženy a dva muži. Jde o mladou, zábavnou a pohodovou partu, která navíc umí vařit. A dokonce splní i úkol týdne. Tentokrát to bude zdravý celer a jihomoravská parta se s tímto zadáním popere se ctí, dokonce by mohla s celerovými recepty někoho i inspirovat. O zábavu u stolu se postarají všichni, smysl pro černý humor má zcestovalá Lucie, ale také samorost Milan, ani první hostitel Radim není určitě žádný mrzout. A co ještě naše hosty spojuje?

Tentokrát je to vášeň k cestování a zkušenosti s dlouhodobým pobytem v cizině, hlavně v Londýně. Odtud zčásti pramení i zahraniční recepty, kterým se amatérští kuchaři z jižní Moravy nevyhýbají. Někteří sní o vzdálených severských destinacích, jako je například Island nebo Aljaška. Komu se podaří si na další cesty vydělat svým úspěšným vařením? Nejlepší hostitel týdne může od soupeřů dostat 60 tisíc korun. K další odměně v podobě 10 tisíc korun dopomohou svými hlasy diváci, kteří mohou ze soutěžících vybrat toho, jenž se jim nejvíce líbí. A s prázdnou neodejde ani jeden z hlasujících diváků, který si může rovněž odnést 10 tisíc korun. Dívejte se na premiérové Prostřeno! a hlasujte!

Prostřeno – 31. 1. 2018 – KláraStředa: Asistentka v reklamní agentuře a sportovkyně Klára (23) uvaří moderní menu ve sklepním bytě, kde žije s přítelem
Zatím pohodový jihomoravský týden pokračuje u Kláry, jejíž sklepní byt je kupodivu docela světlý, i když soukromí jeho obyvatelé moc nemají. Kuchyně je zajímavě řešená a hostitelce se tady vaří pohodlně. I Klára cestovala a ráda by v tom pokračovala, sní o Aljašce. Uvaří tak dobře, aby si vydělala na dalekou cestu? I ona si vybrala menu s francouzskými a moderními prvky mezinárodní kuchyně, ani ona se nevykašle na úkol týdne. Na startu svého večera vsadila jako většina na sekt, následuje lososový tatarák s kapary, ten skoro všem chutná a všichni si ho moc rádi dají, jen Milan by byl radši, kdyby byl ze syrové ryby. Toho se ale Klára bála, proto raději koupila lososa uzeného. Populární dýňový krém hostitelka, která přiznává, že hodně solí a koření, chtěla mít zajímavě dochucený, ale asi to trochu přehnala se zázvorem. Ve výsledku je prý až nahořklý, někomu také vadí olivový olej, který se leskne na hladině polévky. Boeuf bourguignon čili hovězí po burgundsku je hlavní chod, v něčem dost podobný pondělnímu ossobucu u Radima. Jídlo na zelenině a víně s podobnou přílohou z brambor tudíž svádí k porovnání. Jaké dopadne lépe? Někomu se zdá Klářino hovězí o něco méně šťavnaté a tvrdší, ale i tak se jí večeře povedla. A nakonec si zvolila limetkový koláč, který vzbudí diskusi, zda vlastně nejde o cheesecake. Turnaj ve fotbálku mladou partu potěší a kamarádskou atmosféru večera u Kláry ještě prohloubí.

Prostřeno – středa 31. 1. 2018 – Klára Svobodová (23)

Pracuje jako asistentka v reklamní agentuře. Po maturitě nějaký čas dělala barmanku u nás i v zahraničí – nejprve na řeckém ostrově Rhodos a později ve Švýcarsku. Je zadaná, s přítelem žijí druhým rokem ve sklepním bytě 2+kk v Brně – Králově Poli. Netají se tím, že její velkou motivací je výhra, pokud by v soutěži uspěla, vydala by se nejraději na Aljašku.

Charakter:
Považuje se za výbušnou optimistku se smyslem pro humor. Někdy je náladová, ale především je hodně komunikativní a přátelská.
Zájmy: Odmala aktivně sportuje - dělala moderní gymnastiku a nyní hraje závodně badminton. Má ráda pobyt v přírodě a jízdu na kole a na snowboardu.
Vztah k vaření: Každý den vaří pro sebe i pro přítele, ráda zkouší nové recepty a nové chutě. Občas pozve na večeři kamarády nebo rodinu. Ráda připravuje italskou a francouzskou kuchyni – těstoviny, polévky a nepečené dezerty.
Chutě: Má ráda těstoviny, ryby, saláty a zejména jí chutná vše, co jí připraví maminka a babička.
Nesnáší: Některé vnitřnosti, jako jsou mozek, ledviny a srdce. Nikdy by nesnědla psa nebo kočku. Při stolování jí vadí posmrkávání.
Motto: Mluviti stříbro, mlčeti zlato.
Očekávání: Těší se na nové chutě a na to, že si vyzkouší připravit večeři pro čtyři cizí hosty.


Zůstane tahle jihomoravská parta pohodová a přátelská? Nebo je výhra rozdělí? A kdo ji získá?



Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Klára,
ve středu 31.1. 2018 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 31. 1. 2018 – Klára:

Prostřeno – 31. 1. 2018 – Klára
Prostřeno – 31. 1. 2018 – Klára
Prostřeno – 31. 1. 2018 – Klára
Prostřeno – 31. 1. 2018 – Klára
Prostřeno – 31. 1. 2018 – Klára
Prostřeno – 31. 1. 2018 – Klára
Prostřeno – 31. 1. 2018 – Klára
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice