Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 3.6. 2019 – Jiří

3. 06. 2019 | Poslední díl
Uplynula celkem krátká doba a pořad Prostřeno! se vrací do Ústeckého kraje, kde se v boji o titul nejlepšího hostitele a kulatou výhru 60 tisíc korun utkají tři ženy a dva muži. Už na první pohled je jasné, že to bude velmi originální sestava hostů. A nelze nevzpomenout hlášku „Vždycky Most!“, protože z tohoto svérázného severočeského města pár hostitelů pochází. Na jídelníčku budou jídla česká i pokrmy z cizích kuchyní; jednou divočina, jehněčí, třikrát můžeme porovnat vývary.

Úkol týdne už souvisí s vrcholícím jarem a blížícím se létem, protože soutěžící mají připravit zmrzlinu, sorbet nebo jinou mraženou osvěžující pochoutku. Jak se jim to povede a u koho si mlsné jazýčky nejvíce pochutnají? A kdo bude u svého vaření sprostě nadávat? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a opět nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 3.6. 2019 – Jiří:


Prostřeno – 3.6. 2019 – JiříV pondělí 3.6. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno nesmělý hostitel Jirka (30). Jako romantický, citlivý, ale i tak trochu mouchy snězte si mě, se jeví první hostitel, elektrikář Jirka z Kadaně. Mladý a nesmělý hostitel nedá dopustit na svoji o osm let mladší přítelkyni, s níž žije v bytě se zelenými stěnami, který s nimi sdílí také jejich křeček. Vařit by se mělo Jirkovi, jehož do pořadu přihlásila kamarádka, v nové kuchyni dobře. Soupeři touží po hostiteli se smyslem pro humor a Jiří si myslí, že ho má.

Opravdu se ale bude ta nová ústecká parta už v pondělí bavit? Jirkovo menu je trochu zvláštní, i dezert je slaný, avšak díky úkolu týdne hosté o sladkou tečku nepřijdou. Hostitel se bojí, že u stolu zůstane jen se samými ženami, ale když jako poslední dorazí David, Jiřímu evidentně odlehne. Hosté mu zkritizují prostírání s poněkud zmačkaným ubrusem a s talíři „každý pes jiná ves“, hlavní je ale jídlo. Jaké bude? Spíš podprůměrné, Jiří vaří metodou pokus-omyl. Chvíli se čeká na pomazánky k domácímu chlebu z pekárny, ty si ale hostitel nechal až na poslední chvíli a moc se s předkrmem nemazlil.

To platí i o vývaru – játrové knedlíčky do polévky sladké po mrkvi raději koupil už hotové. Hosté čekají na hlavní chod, zatímco hostitel nervózně pokuřuje u okna. Jaké budou bramboráky s masovou směsí bez chuti? S překvapením. Místo bramboráků se totiž podává rýže! Těsto prý samým čekáním zčernalo. A to si přitom při strouhání brambor pro pět osob kuchař skoro namohl ruce. Nad slaným dezertem – vlastně sekanou v bábovkové formě – vrtí návštěva hlavou. Spíš než bábovku to připomíná druhý hlavní chod. Zábava je originální, jak dopadne pondělní bodování? Začne někdo taktizovat?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jiří, v pondělí 3. 6. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 3.6. 2019 – Jiří:

Prostřeno – 3.6. 2019 – Jiří
Prostřeno – 3.6. 2019 – Jiří
Prostřeno – 3.6. 2019 – Jiří
Prostřeno – 3.6. 2019 – Jiří
Prostřeno – 3.6. 2019 – Jiří
Prostřeno – 3.6. 2019 – Jiří
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles