Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno 3.6. 2015 - Simona

3. 06. 2015 | Poslední díl
Ve Zlínském kraji se sejdou čtyři ženy a jeden mladý muž a budou na sebe někdy zlí. Úkol týdne nás z molekulární moderní kuchyně vrátí mezi krajové speciality, napadne ale někoho něco jiného než „slivovica“? Jak zvládne těhotná Naďa, které se má za měsíc narodit třetí dítě, stát hodiny u plotny? Filip se děsí převahy žen a osobních témat u stolu a taky nemusí Simonu.

Někdy flegmatik, někdy hádavý a konfliktní, se pěkně naštve kvůli pár výtkám. Například se urazí kvůli zmínce o velkém množství kypřicího prášku v moučníku, dráždí ho i Zdena a její pohádky o mase, kterou jednou jí a jindy nejí. Kdo je upřímnější - Zdena, nebo Lucie? „Nejsme až tak dobrá parta, jak jsme si chvíli mysleli,“ musí konstatovat Lucie, která si pod hraničku závěrečné hádky také přiloží své polínko a připadá si jako „sám voják v poli“.

Prostřeno 3.6. 2015 - SimonaOstatní ji ale stejně podezírají, že nadržuje Filipovi. Dívejte se na Prostřeno! ze Zlínského kraje a uvidíte pár veletočů, nelogických zvratů, ale také inspirativní vaření s několika lákavými recepty a nápady.

Prostřeno 3.6. 2015 – Simona:


Ve středu 3.6. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno vysokoškolačka Simona (22). Simona se zdá ostatním trochu zvláštní, a přestože sebevědomá studentka dělá, co může, ve středu se budou podávat oplátky. Své hosty pozve do domku, který si s přítelem rekonstruují. Dvě věci jí v kuchyni zkomplikují vaření.

Ta první nakonec na výsledku není znát, ale protože zvolí špatnou rysku na měrce a „utopí mlynáře“, kynuté těsto na bagety musí zadělat znovu. A v pořadu Prostřeno s datem 3.6. 2015 potrápí ji želatina při výrobě panna cotty, která je také řídká a neztuhne tak, jak má. U předkrmu se všichni tváří, jako kdyby snad nikdy nepozřeli syrové plněné rajče. I čirý vývar s nudlemi a knedlíčky vypadá lákavě, ale ohlas není stoprocentní.

Jak dopadne v pořadu Prostřeno s datem 3.6. 2015 hlavní chod? Budou telecí bifteky! Po kvalitním steaku se v pořadu často volá a občas se nepovede, ale to dnes neplatí. Maso je výborné, pokud vám ovšem chutná.

Lence „na mase totiž nechutná chuť masa“ a radši se povrtá v krajovém úkolu týdnu s pohankou. Vážně! Jak se bude trávit u prohlídky zámku? „Možná že holky nejsou upřímné,“ napadne Filipa, „protože stranou mění názor o 180 stupňů.“ Simona si tím je po večeři jistá…

Nenechte si ujít Prostřeno, kde uvaří hostitelka Simona,
ve středu 3.6. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 3.6. 2015 - Simona:

Prostřeno 3.6. 2015 - Simona
Prostřeno 3.6. 2015 - Simona
Prostřeno 3.6. 2015 - Simona
Prostřeno 3.6. 2015 - Simona
Prostřeno 3.6. 2015 - Simona
Prostřeno 3.6. 2015 - Simona
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !