Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 3.5. 2018 – Aneta

3. 05. 2018 | Poslední díl
Prostřeno! tentokrát zavítá do Brna a Jihomoravského kraje. O hlavní šedesátitisícovou výhru se u prostřených stolů utkají mladí hostitelé - čtyři ženy a jediný muž. A ten by se mohl potěšit. Michal žije sám, zklamala ho přítelkyně a rád by se seznámil s nějakou hezkou, příjemnou a perspektivní dívkou, aby už nebyl sám. Tento týden bude mít příležitost, protože všechny čtyři účastnice jsou nejen mladé, ale většinou i nezadané.

A protože jsme na jihu Moravy, i víno sehraje svou roli – kupodivu právě když kouzlí u plotny nad vinným sklípkem svých kamarádů jen čerstvě plnoletá středoškolačka Aneta. Posilňuje se vychlazeným mokem, aby zahnala nervozitu. To se jí sice úplně nepodaří, ale u stolu zavládne nakažlivě dobrá nálada a kolektiv se stmelí. Ostatně i tak je to parta slušná, téměř nezáludná a nakonec i soudržná.

Prostřeno – 3.5. 2018 – AnetaVymyká se jen kosmetička Eva, ta si jede první půlku týdne sólo, ale i ona to ve čtvrtek dožene. O komunikaci se od pondělí stará hlavně sebevědomá a energická Jana. Úkol týdne je záludný a každý na něj rozhodně nemá, třeba Michal se o ovocné knedlíky radši pro jistotu vůbec ani nepokusí.

Kdo ze soutěžících získá největší divácké sympatie a tím vylepší domácí rozpočet o deset tisíc korun? A který z hlasujících diváků se bude radovat ze stejné částky? Sledujte jihomoravské Prostřeno! od pondělí do pátku, hlasujte a vše se dozvíte!

Prostřeno – 3.5. 2018 – Aneta:


Ve čtvrtek 3.5. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno benjamínek týdne Aneta (18). Osmnáctiletá Aneta ještě bydlí s rodiči a studuje třetí ročník střední školy, jednou by chtěla být pečovatelkou. Doma to mají tak malé, že návštěvu raději pozve do rekreačního domečku s vinným sklípkem svých kamarádů. U hořícího krbu bude útulno a taky legrace, takže to nikomu nevadí. Aneta má ze svého vaření pěkné nervy a během večeře se posilňuje vínem, vždyť zásoby nad vinným sklípkem hned tak nedojdou.

Profitovat z toho budou i hosté. Anetě tváře jen hoří a kromě toho, že se uvolní a je s ní legrace, vesele se baví celá parta, dokonce se rozpovídá i zamlklá kosmetička Eva. Aneta udělá podobný předkrm, jako byl včera u Jany, obohacený o játra a bohužel studený. Jako polévka je další zeleninový krém jihomoravského týdne, tentokrát brokolicový, možná trochu hustý, ale chutný. Nechybí krutony, a zatímco Aneta povídá, Michal, kterému se Aneta líbí, nad talířem úplně bručí spokojeností.

A hostitelka mu jeho pozornost oplatí… Na hlavní chod - malé kuřecí závitky s nivou v bříšku, kterou by Michal vůbec nepozřel, dostane místo nivy eidam. Pro někoho je to překvapivě nejchutnější hlavní chod týdne, výborné jsou pečené brambory, ty totiž hostitelka, která brambory miluje na všechny způsoby, umí. Ale třeba pro Janu je to jídlo obyčejné. S těstem má Aneta vzhledem ke svému věku minimum zkušeností, takže spíš zábavnou vložkou než úkolem týdne jsou Anetiny ovocné knedlíky, které nakynuly do úctyhodné velikosti pro otesánky, uvnitř se krčí jedna kyselá jahůdka.

Ve čtvrtek nevyjde ani dezert, protože ovíněná Aneta zapomněla do svých tuhých vaflí s domácí malinovou zmrzlinou přidat kypřící prášek. Těsto prostě není její silnou stránkou, ale všichni se shodnou na tom, že čtvrteční večer byl zatím bezkonkurenčně nejzábavnější. A v šipkách si vede nejlépe Jana, která má tak přesnou mušku, že zahanbí i Michala…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Aneta,
ve čtvrtek 3.5. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 3.5. 2018 – Aneta:

Prostřeno – 3.5. 2018 – Aneta
Prostřeno – 3.5. 2018 – Aneta
Prostřeno – 3.5. 2018 – Aneta
Prostřeno – 3.5. 2018 – Aneta
Prostřeno – 3.5. 2018 – Aneta
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !