Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno – 3.4. 2019 – Ivana

3. 04. 2019 | Poslední díl
Prostřeno! se tentokrát vydá do malebného Jihočeského kraje, kde se o titul nejlepšího hostitele a výhru 60 tisíc korun utkají čtyři ženy a jediný muž. A vítěz se může těšit i na dárkovou prémii, na které si také pochutná. To ale zatím ještě netuší… A jak si soutěžící poradí s úkolem týdne – nějakým typickým pokrmem Jihočeského kraje? Bude kulajda nebo kapr?

A co třeba takový žahour, jáhelník, cmunda, zelníky, houbová paštika, jihočeské buchty, rybí polévka, vdolky nebo kočičák? Jakým z tradičních receptů se nechají amatérští kuchaři inspirovat? Týden bude ve znamení tří: tří panenek, které připraví dvě vyučené servírky a jeden bývalý číšník. Nikola a Ivana se spolu nemusejí, někdo bude u stolu docela rýpat.

Prostřeno – 3.4. 2019 – IvanaZkazí jinak příjemné finále všem zúčastněným? A jak celý jihočeský týden dopadne? Kdo vyhraje? To všechno uvidíte, když si nenecháte ujít Prostřeno! z jihu Čech. A opět nezapomeňte hlasovat, vždyť deset tisíc korun nemusí vyhrát jen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 3.4. 2019 – Ivana:


Ve středu 3.4. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno zdravotní sestra Ivana (54). Prostřední večer má ve své režii nejstarší hostitelka, zdravotní sestra Ivana, která má početnou rodinu a před pár lety se přistěhovala z Moravy. O svém zajímavém domě skoro na samotě říká, „že tam není žádný obchod, takže ženské neutrácejí, ani hospoda, takže chlapi se drží doma“. A doma to má Ivana, žena mnoha zájmů, zajímavé.

Dokonce tam má i malou soukromou zoo. Jen ten jihočeský temperament se jí zdá méně srdečný než moravský živel. Paní Ivana si hlavně nesedne s Nikolou. Ale není to jen generace, co je dělí. Třetí hostitelka se spolehne na své oblíbené domácké recepty. Docela úspěšný je předkrm, plněná rajčátka a vejce. A zatímco Lukášovi včera jeho domácí pečivo ztvrdlo, Ivana podávala svoje houstičky, na které vlastně zapomněla a dělala je na poslední chvíli, ještě teplé. „Uzená polévka trochu jinak“ vzbudí obavy, když se hosté dozvědí, že „trochu jinak“ znamená s přídavkem mléka – navíc polévka je už tak dost studená.

„Dušená zelenina v páře, špízy bez špízů, brambory, domácí tatarka“ také nebudí bůhvíjaké očekávání, studené jsou bohužel i brambory, co se ale hostitelce povede, je ona zmíněná tatarka. Konec sladký, všechno sladké? Na tom se soupeři shodnou, že tzv. voroněžské palačinky s pařížskou šlehačkou, nevšedně plněné jablky, jsou vynikající. A za zábavou se jede až do Kaplice.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Ivana, ve středu 3. 4. 2019 od 17.50 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 3.4. 2019 – Ivana:

Prostřeno – 3.4. 2019 – Ivana
Prostřeno – 3.4. 2019 – Ivana
Prostřeno – 3.4. 2019 – Ivana
Prostřeno – 3.4. 2019 – Ivana
Prostřeno – 3.4. 2019 – Ivana
Prostřeno – 3.4. 2019 – Ivana
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !