Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 3.12. 2018 – Bronislav

3. 12. 2018 | Poslední díl
Prostřeno bude tentokrát v Olomouckém kraji. O 60 tisíc a hostitelskou čest k tomu se utkají 3 muži a 2 ženy. Jako první se k plotně postaví milovník jídla Bronislav. Mezi jeho koníčky patří modelářství, létání s drony a letadly, fotografování a amatérské filmování. Dále střílení na terč z dlouhé i z krátké zbraně, hra na kytaru a další hudební nástroje.

A také vaření, protože u plotny se Broňa rozhodně neztratí. Nebojí se dokonce ani pečení, troufne si hned na několik těst. Bronislav napeče, navaří a nasmaží pořádnou porci jídla. A masa v něm bude dostatek. Jak zareaguje na jednoho ze svých strávníků, na Josefa, když zjistí, že on maso nepapá? Z jakého důvodu a co tomu řeknou ostatní? A jak to bude mít sám Pepa? Bude ochutnávat?

Prostřeno – 3.12. 2018 – Bronislav:


Prostřeno – 3.12. 2018 – BronislavNejstarší hostitel vystudoval Střední elektrotechnickou školu v Lipníku nad Bečvou. Bronislav pracoval jako elektrotechnik – opravoval televizory a magnetofony. Poté provozoval cestovní kancelář a jezdil mezinárodní autobusovou dopravou. Nyní montuje antény, zabezpečovací signalizace, kamerové systém a centrální vysavače.

Muž mnoha zájmů je podruhé šťastně ženatý, bydlí v rodinném domě. Z prvního manželství má syna (29 let) a dceru (33 let). S nynější ženou má devatenáctiletou dceru, která studuje na anglickém gymnáziu v Olomouci. Manželka Kateřina má účetní firmu. Do pořadu ho přihlásil syn a měl by to být pro tatínka dárek k narozeninám. Bronislav nevěří, že by vyhrál, ale pokud by se tak stalo, tak by si pořídil něco pěkného na sebe.

Charakter: Prý celkem klidný, mírný a ostatní o něm říkají, že je charakterní. Jen při srážce s blbcem je lehce nervózní.

Zájmy: Modelářství, létání s drony a letadly, fotografování a amatérské filmování. Střelba na terč z dlouhé i z krátké zbraně, hra na kytaru, vaření, jízda na koloběžce a procházky s pejskem.

Vztah k vaření: Vaří již dlouho, rád připravuje ryby, mořské plody, griluje a vždy u toho improvizuje a vymýšlí vlastní recepty.

Chutě: Jeho nejoblíbenějším jídlem je dozlatova vypečená kachnička se zelím a knedlíkem.

Nesnáší: Jí skoro vše, „nejí jen dřevo, plast a hmyz“. Při stolování mu vadí kouření.
Motto: Žij a nech žít!

Očekávání: Těší se na nová dobrodružství, která zažije.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Bronislav,
v pondělí 3.12. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 3.12. 2018 – Bronislav:

Prostřeno – 3.12. 2018 – Bronislav
Prostřeno – 3.12. 2018 – Bronislav
Prostřeno – 3.12. 2018 – Bronislav
Prostřeno – 3.12. 2018 – Bronislav
Prostřeno – 3.12. 2018 – Bronislav
Prostřeno – 3.12. 2018 – Bronislav
Prostřeno – 3.12. 2018 – Bronislav
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles