Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 29.9. 2017 – Miluše

29. 09. 2017 | Poslední díl
Prostřeno! bude tentokrát ve Středočeském kraji a jednou se zastavíme v Praze. Pořád se hraje o pořádný balík. Nejen o hlavní výhru 60 tisíc, ale i dalších 30 tisíc od diváků. Ti, stejně jako soutěžící u stolu, mohou každý den bodovat hostitele a ten, který získá nejvíc diváckých bodů, získá kromě finanční odměny i řád zlaté vařečky. Diváci si tak mohou zvolit svého vlastního vítěze a ještě za svůj hlas získat 5 tisíc korun. Kdo se jím stane?

Kromě regionu hosty spojuje zčásti profese i láska ke sportu a zdravému stravování. Muži jsou v mírné přesile a část z nich pracuje ve skladu nebo v gastronomii, obě ženy jsou zase nadšené milovnice pohybu a racionální stravy. Tentokrát to bude hodně i o surovinách, pravých či falešných, úkol týdne je svěží a lehký jak peříčko, ale stejně se někdo na svůj pohár vykašle. Kdo to bude? A co na to řeknou diváci? Třikrát se podíváme do Kladna, kde se odehraje první i poslední večer středočeského Prostřeno!

Prostřeno – 29.9. 2017 – Miluše:


Prostřeno – 29.9. 2017 – MilušeV pátek 29.9. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Miluše (39). Paní Miluše byla v pátek docela nervózní a během svého večera uronila dokonce několik slz. Co poslední hostitelku tak rozlítostnilo? Byl to Luboš, který zkritizoval její polévku z červené čočky, kam kuchařka přidala kari. Jistě se do polévky indického střihu hodí, jenže Luboš a také Richard kari nesnášejí. Luboš si to nenechá pro sebe, ovšem Miluše se po celý týden Luboše i s jeho úlety zastávala, a proto se jí to docela dotklo.

Ještě předtím milovnice zdravé a nízkokalorické stravy zaboduje se svým důvtipně naservírovaným předkrmem z grilované mozzarelly s rajčaty a parmskou šunkou s dipem, ke kterému vyučená pekařka upeče domácí celozrnné houstičky. S hlavním chodem si hostitelka dá hodně práce, ale kuřecí prsíčka v jogurtové marinádě s rajčaty a paprikou chutnají všem spíš jako obyčejné lečo, pokrmu chyběla dobrá omáčka, která by jídlo lépe spojila a lépe by se hodila i k povedeným bramborovým nokům s petrželkou.

Co ale není vůbec dietní, to jsou závěrečné nepečené mléčné řezy s pudinkem, do kterých hostitelka dala celou kostku másla, smetanu a hořkou čokoládu. Ani na úkol týdne Miluše při vší té práci nezapomněla, má prostě sportovního ducha a vůli, takže nakonec byl Luboš jediný, kdo se na svůj pohár vykašlal.

Při zábavě s jídelními hůlkami bylo třeba prokázat trpělivost, té se ale Středočechům, zvědavým už hlavně na to, kdo ve finále najde pod poklicemi hlavní výhru 60 000 korun, pochopitelně poněkud nedostávalo. Kdo bude ten šťastný? A komu dají nejvíce bodů diváci? Dívejte se na Protřeno! od pondělí do pátku v 17.50 a hlasujte!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Miluše,
v pátek 29.9. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 29.9. 2017 – Miluše:

Prostřeno – 29.9. 2017 – Miluše
Prostřeno – 29.9. 2017 – Miluše
Prostřeno – 29.9. 2017 – Miluše
Prostřeno – 29.9. 2017 – Miluše
Prostřeno – 29.9. 2017 – Miluše
Prostřeno – 29.9. 2017 – Miluše
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !