Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 29.4. 2014 - Marie

29. 04. 2014 | Poslední díl
Barvy Ústeckého kraje budou v pořadu Prostřeno hájit tři muži a dvě ženy. Úkol týdne jim nikdo nebude závidět, protože rýži nemusí každý z nás ani jako přílohu, natož ve sladké úpravě, což naše Severočechy nemine. Sestava je zajímavá: týden zahájí nejmladší účastník pořadu, teprve šestnáctiletý Petr. Ovšem klame tělem, protože vystupováním i vzhledem působí jako mnohem starší člověk.

Soutěžící ale na jeho vzhled myslí, hlavně „živá voda“ tohoto týdne, paní Jarka, dáma mnoha talentů. I druhá žena je zajímavá. Kultivovaná Romka Marie šikovně, s nadhledem a nad plán předvede některé speciality své kuchyně a večírek zakončí s romskou kapelou. Raritou týdne je poněkud frustrovaný čtyřicátník Tomáš, který právě prožívá soukromé partnerské melodrama a částečně do něho zasvětí i diváky. Před kamerou učiní vyznání své žárlivé partnerce, kterou zklamal.

Prostřeno 29.4. 2014 - MarieDokonce kvůli tomu nechce ani mluvit na své kolegyně, aby neprovokoval. Odpustí mu doma? Možná by Tomášovi pomohlo, kdyby vyhrál. Bude ale tak šikovný kuchař, aby získal nejvíce bodů a přinesl domů 50 000 korun? Sledujte další premiérové Prostřeno! na Primě.

Prostřeno – 29.4. 2014 – Marie:


V úterý 29.4. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno Marie (32). „Byla jsem rozhodnutá taktizovat a dávat nízké bodování, ale pod vlivem včerejška jsem se rozhodla, že budu spravedlivá,“ říká sympatická Marie, v níž evidentně zvítězila pravda a láska nad lží a nenávistí. Navíc si s nadhledem utahuje ze svého romského původu: „Nemusíte se bát, nikomu ze zahrady slepice nezmizela, poctivě jsem ji koupila,“ představuje hlavní surovinu vydatné polévky s domácími nudlemi.

Kromě svého menu se zelnými závitky plněnými rýží a masem v rajském protlaku, lososem se zeleninou a ovocem, v pořadu Prostřeno s datem 29.4. 2014 uvaří pražený bůček s pleckem. K tomu upeče nasucho na plotýnce bramborové placky. „Každý cikán, když má hlad, tak by si dal gurček a lokše. Doufám, že jste si nemysleli, že vám budu péct psa,“ prezentuje Marie oblíbené jídlo romské kuchyně.

Zdá se, že chutná i soupeřům, přestože debata u stolu může být pro někoho poněkud nechutná. Jarka se např. zajímá, zda v závitku není zabalená kočka nebo nutrie. Zelí na golubce se trochu připálilo a v množství jídel, kam ještě přibyl rýžový ovocný salát, Marie zapomene předvařit karotku na glazovanou mrkvičku k rybě – což je asi největší chyba její večeře, kromě toho, že lehce nestíhá.

Marie miluje kombinace sladkého a slaného a losos s brokolicí a mraženým ovocem působí na talíři rozpačitě. Ale pozorná hostitelka se v pořadu Prostřeno s datem 29.4. 2014 nenechá rozhodit. Působí klidně a doufá, že všechna překvápka včetně romské hudby s čardášem vyjdou. Roztancuje Marie i zamlklé muže?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Marie,
v úterý 29.4. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 29.4. 2014 - Marie:

Prostřeno 29.4. 2014 - Marie
Prostřeno 29.4. 2014 - Marie
Prostřeno 29.4. 2014 - Marie
Prostřeno 29.4. 2014 - Marie
Prostřeno 29.4. 2014 - Marie
Prostřeno 29.4. 2014 - Marie
Prostřeno 29.4. 2014 - Marie
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles