Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 29.4. 2014 - Marie

29. 04. 2014 | Poslední díl
Barvy Ústeckého kraje budou v pořadu Prostřeno hájit tři muži a dvě ženy. Úkol týdne jim nikdo nebude závidět, protože rýži nemusí každý z nás ani jako přílohu, natož ve sladké úpravě, což naše Severočechy nemine. Sestava je zajímavá: týden zahájí nejmladší účastník pořadu, teprve šestnáctiletý Petr. Ovšem klame tělem, protože vystupováním i vzhledem působí jako mnohem starší člověk.

Soutěžící ale na jeho vzhled myslí, hlavně „živá voda“ tohoto týdne, paní Jarka, dáma mnoha talentů. I druhá žena je zajímavá. Kultivovaná Romka Marie šikovně, s nadhledem a nad plán předvede některé speciality své kuchyně a večírek zakončí s romskou kapelou. Raritou týdne je poněkud frustrovaný čtyřicátník Tomáš, který právě prožívá soukromé partnerské melodrama a částečně do něho zasvětí i diváky. Před kamerou učiní vyznání své žárlivé partnerce, kterou zklamal.

Prostřeno 29.4. 2014 - MarieDokonce kvůli tomu nechce ani mluvit na své kolegyně, aby neprovokoval. Odpustí mu doma? Možná by Tomášovi pomohlo, kdyby vyhrál. Bude ale tak šikovný kuchař, aby získal nejvíce bodů a přinesl domů 50 000 korun? Sledujte další premiérové Prostřeno! na Primě.

Prostřeno – 29.4. 2014 – Marie:


V úterý 29.4. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno Marie (32). „Byla jsem rozhodnutá taktizovat a dávat nízké bodování, ale pod vlivem včerejška jsem se rozhodla, že budu spravedlivá,“ říká sympatická Marie, v níž evidentně zvítězila pravda a láska nad lží a nenávistí. Navíc si s nadhledem utahuje ze svého romského původu: „Nemusíte se bát, nikomu ze zahrady slepice nezmizela, poctivě jsem ji koupila,“ představuje hlavní surovinu vydatné polévky s domácími nudlemi.

Kromě svého menu se zelnými závitky plněnými rýží a masem v rajském protlaku, lososem se zeleninou a ovocem, v pořadu Prostřeno s datem 29.4. 2014 uvaří pražený bůček s pleckem. K tomu upeče nasucho na plotýnce bramborové placky. „Každý cikán, když má hlad, tak by si dal gurček a lokše. Doufám, že jste si nemysleli, že vám budu péct psa,“ prezentuje Marie oblíbené jídlo romské kuchyně.

Zdá se, že chutná i soupeřům, přestože debata u stolu může být pro někoho poněkud nechutná. Jarka se např. zajímá, zda v závitku není zabalená kočka nebo nutrie. Zelí na golubce se trochu připálilo a v množství jídel, kam ještě přibyl rýžový ovocný salát, Marie zapomene předvařit karotku na glazovanou mrkvičku k rybě – což je asi největší chyba její večeře, kromě toho, že lehce nestíhá.

Marie miluje kombinace sladkého a slaného a losos s brokolicí a mraženým ovocem působí na talíři rozpačitě. Ale pozorná hostitelka se v pořadu Prostřeno s datem 29.4. 2014 nenechá rozhodit. Působí klidně a doufá, že všechna překvápka včetně romské hudby s čardášem vyjdou. Roztancuje Marie i zamlklé muže?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Marie,
v úterý 29.4. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 29.4. 2014 - Marie:

Prostřeno 29.4. 2014 - Marie
Prostřeno 29.4. 2014 - Marie
Prostřeno 29.4. 2014 - Marie
Prostřeno 29.4. 2014 - Marie
Prostřeno 29.4. 2014 - Marie
Prostřeno 29.4. 2014 - Marie
Prostřeno 29.4. 2014 - Marie
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !