Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 29.3. 2019 – Martin

29. 03. 2019 | Poslední díl
Prostřeno! se tentokrát přestěhuje do Plzeňského kraje, kde se o titul nejlepšího hostitele a výhru 60 tisíc korun utká pěkně promíchaná partička - tři ženy a dva muži. Diváci se mohou těšit nejen na jídla, v nichž převládá kuřecí maso a žampiony, ale i na jeden moderní dům jako ze škatulky. Úkolem týdne budou plzeňské speciality, jak si s nimi poradí třeba Martina, která žila léta v Anglii?

Víte, co je třeba takový báč, pískorky, vošouchy, brčálka, šíšánky, vošouchy, machout, žebračka, roháč či pletýnky? A protože jsme na Plzeňsku, chybět nesmí třeba ani takový pivní štrúdl. Jakou z místních specialit si soutěžící vyberou? Prostřeno! bude tentokrát na úrovni, boduje se vysoko a je to napínavé.

Prostřeno – 29.3. 2019 – MartinAni závist nebo pomluvy nesehrají na západě Česka neblahou roli: „Celý týden jsme se k sobě chovali jako lidi,“ libuje si Martin a trochu se obává, co pak třeba uslyší a uvidí v televizi. Zbytečně, radost pohledět… Sledujte další Prostřeno! od pondělí do pátku a nezapomeňte hlasovat, vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 29.3. 2019 – Martin:


V pátek 29.3. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno poslední a nejstarší hostitel (48), Martin. Venku se to klouže, chumelí, je zima jak praští a místní patriot Martin nás pozve do malebné Radnice, kde žije v rodinném domě. I poslední bydlení se zrekonstruovaným podkrovím je celkem komfortní. V kuchyni se Martin s o dvacet let mladší manželkou prý často střídají, ale ve finále to ponese nejstarší účastník na svých bedrech sám.

 A nebude to mít jednoduché, protože celý týden měl zatím slušnou kulinářskou úroveň. Martin to naštěstí bere jako zábavu, i normálně si prý při vaření nejen zpívá, ale i povídá, vždyť je to nadšený ochotnický herec a nestydí se. A divadlo se bude hrát i místo zábavy! Jaké pokrmy plánuje amatérský herec během svého účinkování před kamerou? Po celkem obyčejném obloženém toustu bude knedlíčková polévka, to by mohla být docela příjemná změna. Bohužel ve vlažné polévce trůní místo knedlíčků jeden velký knedlík.

A na hlavní chod konečně nebude kuře, nýbrž panenka, protože vepřové maso hostitel miluje. Ovšem zase k ní bude houbová omáčka, naštěstí v téhle sestavě se potkali samí jedlíci hub. Hříbkovou omáčku, v níž se plátky panenky poněkud ztrácejí, si jedlíci pochvalují nejvíce. Martinův večer poznamená čekání, s přípravou tabule mu pomáhá Nikola, která k němu dorazí s předstihem jako první. Na úkol týdne bude krajový „flamendr“ a tahle hornická specialita poslední večeři zahájí.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Martin, v pátek 29. 3. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 29.3. 2019 – Martin:

Prostřeno – 29.3. 2019 – Martin
Prostřeno – 29.3. 2019 – Martin
Prostřeno – 29.3. 2019 – Martin
Prostřeno – 29.3. 2019 – Martin
Prostřeno – 29.3. 2019 – Martin
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !