Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 29.11. 2019 – Zdeněk a fenka Keitie

29. 11. 2019 | Poslední díl
Vrr, haf, haf! Hádej, kdo přijde na večeři? Diváci se mohou těšit na speciální týden. Pochutnají si nejen účastníci, ale i jejich čtyřnozí kamarádi. Prostírat se budou talíře i misky. U prostřeného stolu se totiž sejdou chovatelé a jejich pejsci. Tři ženy a dva muži připraví jako svérázný úkol týdne občerstvení pro šest psů. Komu se to povede nejlépe?

Podle statistiky jsou Češi největší evropští pejskaři, vždyť kolik čtyřnohých členů domácností jsme za deset let existence pořadu již poznali! Tak proč je nepozvat do hry? Snesou se ale dohromady? Díky pejskům bude natáčení o něco hektičtější a páníčkové budou občas na zhroucení. V centru pozornosti bude hárající fenka Baruška a roztomilý živel Chumlee, zvyklý si svůj rajon pěkně označkovat, spadeno má hlavně na jednu kabelku.

Prostřeno – 29.11. 2019 – Zdeněk a fenka KeitieJinak jsou ale odměna i pravidla stejná, opět půjde o krásných šedesát tisíc pro vítěze. Bude mít největší štěstí Dana, protože šlápla do psího hovínka? Nenechte si ujít příští psí speciál a opět nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 29.11. 2019 – Zdeněk a fenka Keitie:


V pátek 29.11. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno ředitel agentury Zdeněk (33). Finále v domku v Lešanech u dvojnásobného tatínka Zdeňka bude důstojným zakončením celého speciálního týdne pro pejskaře a jejich miláčky. Jeho fenka Keitie je prý trochu rozmazlená, ale jinak hodná, pohodová, vždyť doma se ještě snese s dalším členem rodiny, kočkou Michel.

Psi jsou v pátek už docela parťáci, jen Lucia se svým Chumleem je taková nejistá, jako by nevěděla, co úplně chce, a dělá si starosti, i když nemusí. Zdeňkův řadový, naštěstí kvalitně oplocený domek se vstupem na malou zahradou umožňuje pejsky vypustit ven, což také v pátek hosté využijí. Trochu na to doplatila Jana, která během venkovní zábavy v házení šipek šlápne do psího exkrementu. Po celém týdnu by si hosté dali už něco lehčího, hodně zeleniny, a to jim hostitel bohatě splní. Pravý hovězí argentinský steak s rukolovým salátem se sušenými rajčaty a grilovanou zeleninou už nemá žádnou další přílohu.

I když je dva za sebou hovězí vývar, nijak zvlášť to nevadí, protože tentokrát je pro změnu s knedlíčky a nudlemi. Zavářky se tedy liší a možnost srovnání se přímo nabízí. A je to výborná polévka s plnou chutí. Páteční první i poslední chody jsou italské. Jako předkrm Zdeněk podává bruschettu a smetanová panna cotta se mu tak povede, že podle Dany jde o nejchutnější dezert týdne. A není sama, kdo se oblizuje.

Zajímavou zkušenost totiž účastníci udělali s úkolem týdne, když se vlastními silami snažili vyrobit nějakou psí dobrotu, což se v pátek skvěle povedlo i Zdeňkovi. Suchary z kuřecích jater a ovesných vloček by asi od pejsků dostaly deset bodů, protože jejich misky zůstaly prázdné. Prý to hostitelé někdy takto ukuchtí pro své mazlíčky i doma, když vidí, že to nedá velkou práci a změna krmení má u pejsků takový úspěch.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Zdeněk, v pátek  29.11. 2019 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 29.11. 2019 – Zdeněk a fenka Keitie:

Prostřeno – 29.11. 2019 – Zdeněk a fenka Keitie
Prostřeno – 29.11. 2019 – Zdeněk a fenka Keitie
Prostřeno – 29.11. 2019 – Zdeněk a fenka Keitie
Prostřeno – 29.11. 2019 – Zdeněk a fenka Keitie
Prostřeno – 29.11. 2019 – Zdeněk a fenka Keitie
Prostřeno – 29.11. 2019 – Zdeněk a fenka Keitie
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle