Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 29.10. 2013 - Erika

29. 10. 2013 | Poslední díl
Velmi vyrovnaný týden, ale žádné velké kulinářské experimenty nás čekají na severu Moravy. Prostírá se od Jesenicka k Ostravsku, Hlučínsku až k podhůří Beskyd. Aby si naše tři ženy a dva muži nemysleli, že to bude jen o vývarech a masu a bramborách na talíři, dostanou netypický úkol. Co víme o severské kuchyni?

Že na rozdíl od italské nebo francouzské není moc známá, je skromná a obsahuje ryby. Moraváci se v pořadu Prostřeno předvedou jako mistři improvizace i lstiví hráči, kteří se s povinným úkolem týdne vyrovnají po svém. Kdo ze Slezanů vyhraje 50 tisíc korun a stane se hostitelem týdne? A kdo si ze soutěže Prostřeno odnese multifunkční troubu za nejlépe zvládnutý povinný úkol? Uvidíte na Primě v novém pořadu Prostřeno!

Prostřeno 29.10. 2013 - ErikaProstřeno – 29.10. 2013 – Erika:


V úterý 29.10. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno studentka němčiny Erika (22).  Příjemné prostředí uprostřed přírody čeká na hosty i u Eriky, která soupeře pozve do polosrubu své sestry, kde na ni čeká moderní kuchyně.

Tak moderní, že Erika v pořadu Prostřeno s datem 29.10. 2013 skoro nerozchodí troubu a bude se muset poradit po telefonu. A také povinný úkol jí vrtá hlavou. Švédská veka nakonec koresponduje s Eričiným předkrmem – míchaným salátem a restovaným filátkem z lososa.

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky je v pořadu Prostřeno s datem 29.10. 2013 prvním ze čtyř vývarů, které hosté musí pozřít do konce týdne. Jiří pochybuje, že Erika zvládne panenku Wellington a najde pár nedostatků – do tohoto jídla podle něj určitě nepatří bazalka!

A jak dopadne dezert tiramisu? „Je to šílenství 21. století a je to takové ´mňágavé´,“ hodnotí jej v pořadu Prostřeno s datem 29.10. 2013 nářečím Dana. Zábava pokračuje ve stylu ´horních deseti tisíc´ tréninkem odpalu golfového míčku. A není to tak snadné, jak to vypadá!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Erika,
v úterý 29.10. 2013 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 29.10. 2013 - Erika:

Prostřeno 29.10. 2013 - Erika
Prostřeno 29.10. 2013 - Erika
Prostřeno 29.10. 2013 - Erika
Prostřeno 29.10. 2013 - Erika
Prostřeno 29.10. 2013 - Erika
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka