Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.04. 2024
Dnes má svátek Rudolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 29.1. 2015 – Veronika

29. 01. 2015 | Poslední díl
Jižní Morava, spojovaná s krásnými ženami a dobrou náladou, nás ve svých soutěžících nezklame – čtveřice žen a jednoho muže utvoří pohodovou partičku, která se bude společně opravdu hodně smát. A konflikt? Toho se tentokrát nedočkáme.Jihomoravská skupina soutěžících bude mít jeden zajímavý atribut – tři z žen jsou významně spojeny se zahraničím – pondělní hostitelka Tereza využívá při práci svých jazykových znalostí francouzštiny a také má francouzského přítele.

Čtvrteční hostitelka Veronika má za manžela Nora a žila nejenom v Norsku. Páteční hostitelka Kateřina měla za prvního manžela Turka a je překladatelkou z turečtiny. Úterní hostitelka Jitka sice nemá se zahraničím na první pohled nic společného, ale překvapí vás její byt plný panenek. A jediný muž týdne? Lukáš je pohodář a uvaří ve společnosti dvou koček. Vyvaří mu chlupatá stvoření 50 000 Kč, nebo někomu bude přítomnost zvířat vadit?

Prostřeno – 29.1. 2015 – Veronika:


Prostřeno 29.1. 2015 – VeronikaVe čtvrtek 29.1. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Veronika (22). Veronika je smíšek týdne, stále dobře naladěná a je na ní znát bývalá dráha profesionální sportovkyně – bere vše s nadhledem, a to i tehdy, kdy bude mít kuchyň zaplavenou nádobím a nebude mít kam vyndat knedlíky ke svíčkové, která je hlavním chodem.

Ovšem než dojde v pořadu Prostřeno s datem 29.1. 2015 na svíčkovou, zajde Veronika pro mungo fazole, na něž se poptává v řeznictví – a rozhovor s řezníkem, který jí nabízí tlačenku, jitrnice a klobásy se slovy: „Říkejte si tomu mungo, jatsuky, jak chcete! Jednak nevím, co to je, a jednak mne to uráží!“ Samozřejmě to myslel pan řezník v humoru a s Veronikou se opravdu hodně nasmáli.

Další zajímavá chvilka nadejde v pořadu Prostřeno s datem 29.1. 2015, když Veronika odměřuje vodu do polévky tak, že ji naleje do talířů a podle toho si odpočítá velikost hrnce. Nicméně polévka – bramboračka s hřiby (a tajně přidaným úkolem týdne, fazolkami) – se nakonec velmi povede. Přes komplikace a chaos v kuchyni i svíčková dopadne dobře a večer se ponese především v duchu hostitelčiny bezprostřednosti a otevřenosti.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Veronika,
ve čtvrtek 29.1. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 29.1. 2015 – Veronika:

Prostřeno 29.1. 2015 – Veronika
Prostřeno 29.1. 2015 – Veronika
Prostřeno 29.1. 2015 – Veronika
Prostřeno 29.1. 2015 – Veronika
Prostřeno 29.1. 2015 – Veronika
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles