Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 28.9. 2016 - Tomáš - Moravskoslezský kraj

28. 09. 2016 | Poslední díl
V Moravskoslezském kraji se u prostřeného stolu sejde poměrně mladá parta a také dost neklidná. Severní Moravu budou reprezentovat tři ženy a dva muži, první dva večery budou dost netradiční, úterý zcela unikátní. V pondělí uvaří Žaneta, která kvůli svému zrakovému handicapu vidí jen obrysy, přesto do toho jde. Nemá vybraný slovník a do Prostřeno! se přišla pobavit a zviditelnit.

Podobné cíle měla možná i potetovaná brunetka Míša, tu ale zcela . ovládla tréma, takže naprosto vybouchla. Zhroucená leží v posteli a . pomoci jí musí sestra a kamarád, jinak by se hosté u ní nenajedli. I oni sami ale musejí přiložit ruku k dílu. Co na to muži a zkušená kuchařka Dana, která se kdysi starala o kulinářský učňovský dorost? Zvládne kromě ní ještě vůbec někdo úkol týdne – krajovou specialitu? A v neděli se moravskoslezská parta sejde znovu na Poslední večeři.

Prostřeno 28.9. 2016 - Tomáš - Moravskoslezský krajVzhledem k tomu, jak divoké byly předešlé dny, bude vyhlášena prohibice. Poslední setkání proběhne bez alkoholu, což se ovšem Michaele vůbec nelíbí a flašky se hlasitě dožaduje. A budou se řešit nejen staré záležitosti od stolu, ale také ze sociálních sítí. Uvaří Michaela konečně? A jak hosté zvládnou vaření poslepu?

Prostřeno – 28.9. 2016 – Tomáš:


Ve středu 28.9. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Vyučený číšník a nastávající otec Tomáš (23).
Tomáš z Opavy překvapí ve středu svou snaživostí. Rád by měl večer perfektní, ale okolnosti tomu nepřejí. Děvčata u stolu jsou docela rozjívená a Michaela je už zpět ve formě a překvapí svými kritickými názory. I když se hosté konečně najedí, atmosféra není tak uvolněná jako předchozí večery a pomalu houstne.

Míša totiž docela hodě věcí nejí a jednou z nich je hermelín i houby, což je právě kombinace předkrmu v alobalu, který jinak ostatním chutná, jen Dana má připomínky k servírování. Frankfurtská polévka neobsahuje frankfurtské párky, což zajímá Danu, která přišla opravdu soutěžit.

Od středy až do pátku bude přílohou bramborová kaše. Poprvé je ke krůtím prsům, prošpikovaným mrkví a slaninou, což by bylo dobré jídlo, jen v troubě poněkud vyschlo. Nikoho nepřekvapí, že milovník šipek a bowlingu si vybral házení do terče jako svoji hlavní zábavu, aby ale soupeři viděli, jak těžké to má Žaneta, nejprve se strefují do terče se zavázanými očima.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Tomáš,
ve středu 28.9. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 28.9. 2016 - Tomáš - Moravskoslezský kraj:

Prostřeno 28.9. 2016 - Tomáš - Moravskoslezský kraj
Prostřeno 28.9. 2016 - Tomáš - Moravskoslezský kraj
Prostřeno 28.9. 2016 - Tomáš - Moravskoslezský kraj
Prostřeno 28.9. 2016 - Tomáš - Moravskoslezský kraj
Prostřeno 28.9. 2016 - Tomáš - Moravskoslezský kraj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !