Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 28.9. 2012 – Tereza

28. 09. 2012 | Poslední díl
V dalším kole kulinářské a hostitelské soutěže Prostřeno! se sejdou mladí účastníci. Tři ženy a dva muži budou hájit barvy Středočeského kraje. Pokrmy, které okusíme hned v několika variacích, jsou tiramisu a mascarpone. Italská kuchyně je prostě ve velké oblibě.

Ač stále panuje teplé letní počasí, soutěžící se pokusí o čtyřchodová menu. Uvaří hned několik vývarů, naštěstí ne úplně přes kopírák. Pozornost upoutá nejmladší hostitelka Tereza. Mužské rivaly Michala a Martina obviní z hráčství. Sama údajně nejí skoro nic. Do soutěže se přihlásila, aby na obrazovce předvedla, jak se mají soutěžící chválit a být na sebe hodní.

Prostřeno 28.9. 2012 – TerezaMoc jí to nevyšlo. Nakonec si neodpustí ani pověstnou chvilku pravdy a při vaření je nervóznější než soupeři. Všichni by pochopitelně chtěli vyhrát 40 000 Kč. Kdo uspěje? Prostřeno můžete sledovat každý všední den v 18.00 na Prima family.

Prostřeno 28.9. 2012 – Tereza:

V pátek 28.9. 2012 uvaří v pořadu Prostřeno maminka a kritička Tereza (22). Maminka a vyučená kadeřnice bydlí s přítelem a třináctiměsíčním synem na venkově v menším rodinném domě. Nejmladší účastnice je velká milovnice zvířat a výletů po památkách. Tvrdí, že vaří ráda, ale vzhledem k věku asi moc zkušeností nemá. Vrátí jí ostatní kritiku za celý týden?

V Prostřeno s datem 28.9.2012 bude opět vývar. Její kuchyně s průhledy do zahrady je praktická a celkem prostorná, tady se bude vařit jedna radost! Nebo ne? Terka je totiž nervózní skoro jako její pejsci. Plněné žampiony na úvod jsou další houbovou variací týdne. I Tereza uvaří vývar. Hlavní roli sehrají smetanové brambory s kuřecím masem a brokolicí.

Tereza si dá v pořadu Prostřeno s datem 28.9.2012 panáka na uklidnění. Protože hostitelka peče tak třikrát do týdne, posledním jídlem bude bábovka. Ale jak víme, utopí se i ti nejzkušenější plavci... Terku vypeče právě její moučník. Čtyři chody jsou pro soupeře překvapením, vývar z  kuřete vypadá slibně, koncovka už žádná sláva nebude. Tereza nestíhá a musí si dát panáka.

Ráda by vyhrála, ale nejvíc by ji mrzelo, kdyby uspěl někdo z kluků. Jak moc mají hosté rádi brokolici? Přestože je hlavní chod horký, pro Martina je největším zklamáním. Ani Vlasta nejásá a podle Lindy jsou všechny suroviny převařené.

Polévka bez chuti v Prostřeno s datem 28.9.2012. U stolu zavládne rozpačité ticho. „Je vidět, že vaří malýmu dítěti, takže polévka byla absolutně bez chuti,“ kritizuje Míša. Stane se zázrak a přinese Terce výhru lampionek štěstí s přáníčkem? Asi ne, protože oblíbenou páteční chvilku pravdy rozpoutala ještě před bodováním, což nebylo moc taktické…

Nenechte si ujít další Prostřeno s Terezou
vysílané v pátek 28.9. 2012 v 18.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 28.9. 2012 – Tereza:

Prostřeno 28.9. 2012 – Tereza
Prostřeno 28.9. 2012 – Tereza
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice