Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 28.5. 2015 - Nela

28. 05. 2015 | Poslední díl
Pražská pětka je pestrá a v pohodě. Dva mladí muži a tři ženy jsou tolerantní, nedělají si schválnosti a dokonce najdou pochopení pro Kristýnu, která už rok není maso a uvaří jim veganskou večeři. Možná je to tím, že tři Pražáci už také zkoušeli maso ze svého jídelníčku vynechat. Věřili byste tomu, že si budou přidávat sójové maso?!

Mají takový hlad, nebo je opravdu tak dobré? Obojí! O nervy i zábavu se postará úkol týdne – molekulární kuchyně. Natlakovaný šopský salát dokonce osprejuje hosty i tabuli! Ale účastníci tomu molekulárnímu vaření snad ještě přijdou na chuť: „Hnusí se mi to čím dál tím míň,“ tvrdí Jakub, a ve finále u Barbory se to vážně povede.

Prostřeno 28.5. 2015 - NelaBude vůbec někdo taktizovat? Jeden hráč se najde. Marek chce vyhrát a míní bodovat nízko. Jeho odhodlání má však kolísavý charakter a nakonec udělá taktickou chybu. Jakou? To uvidíte, když si nenecháte ujít další týden s kulinářsko-hostitelskou show Prostřeno!

Prostřeno – 28.5. 2015 – Nela:


Ve čtvrtek 28.5. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno manažerka Nela (25). Nela z Letňan chce na rozdíl od Marka soutěžit fér: „Neudělám ze sebe kreténa před celým národem kvůli 50 000!“ Dokáže si ale mladá projektová manažerka zorganizovat vlastní večer? Bohužel je pod tlakem, nevyspalá a má taky smůlu, přitom Nela určitě vařit umí, dokonce se pustí do vlastních těstovin a zvládne i náročný úkol týdne, kvůli němuž dokonce musí do lékárny pro injekci.

Já jsem si ten večer představovala úplně jinak,“ přiznává v pořadu Prostřeno s datem 28.5. 2015. V malém bytě není uklizeno, což se hostům nelíbí, ani přivítání od vystresované hostitelky není nijak vřelé - tečou jí nervy a stále je v teplákách. Ale to nestačí – už je tu další katastrofa! Domácí tagliatelle, schnoucí na dveřích přes ramínko, což je takový Nelin zlepšováček, jsou na zemi!

Kristýna se jednou otočí a pracně vyrobené nudle se válí na zemi. I kdyby bylo boloňské ragú sebelepší, nikdo už si pastu nepřidá. Bude jí málo, stejně jako krému do malinového tiramisu – tady ale nášup nikdo nechce.

Takhle si asi Nela na nová prsa nevydělá! A zábava? I ta se sype jak domeček z karet. Počítač stávkuje a ještě ke všemu v pořadu Prostřeno s datem 28.5. 2015 vypadnou pojistky! Ovšem zábavou (škodolibou) je vlastně celý večírek…

Nenechte si ujít Prostřeno, kde uvaří hostitelka Nela,
ve čtvrtek 28.5. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 28.5. 2015 - Nela:

Prostřeno 28.5. 2015 - Nela
Prostřeno 28.5. 2015 - Nela
Prostřeno 28.5. 2015 - Nela
Prostřeno 28.5. 2015 - Nela
Prostřeno 28.5. 2015 - Nela
Prostřeno 28.5. 2015 - Nela
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !