Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 28.4. 2017 – Kamil

28. 04. 2017 | Poslední díl
V libereckém Prostřeno! se u stolu sejdou čtyři ženy a jediný muž. Ministerský úředník se dvěma křestními jmény Kamil Jan připomíná Anetě Valdštejna, pro Danu je to u stolu zdatný teoretik, ale v kuchyni slabší praktik, každopádně se mezi dámami neztratí a zábavu nezkazí. Ministerský rada Kamil je výrazný protihráč, kterému patří finále. V pondělí a úterý uvaří dvě kadeřnice, která bude lepší hostitelka? Mladá Petra, nebo zkušená Dana?

A pak je tu ještě zdravotní sestřička Darina, která sama vychovává syna a přitom studuje a opravuje svůj dům a personální referentka Aneta, která se kvůli pořadu dokonce přestěhovala ke svému příteli. Příjemná sestava je v kuchyni celkem vyrovnaná, nikdo nejde domů hladový, i když ani překvapením se nevyhneme. Úkolem týdne jsou pomazánky. Kdo bude nejvíce taktizovat?

Prostřeno – 28.4. 2017 – KamilNejvíce řečí má Kamil a soupeřům se zdá, že potom, co Dana uspořádala pohodový a zábavný večer, už není tak přátelská jako předtím. Dana je prostě žena od rány a s ničím se moc nemaže, dokonce ani s vlastním etnikem. Má originální názory a ochotně se o ně podělí s hosty i diváky. A kdo to nakonec v Libereckém kraji vyhraje a celý šťastný si odnese 60 000 korun? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno – 28.4. 2017 – Kamil:


V pátek 28.4. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Kamil (38). Soupeřky jsou hodně zvědavé, jak si jejich „ministerský rada“ se svým menu poradí i jak bydlí. A kritikou se rozhodně nešetří. Ještě že má Kamil smysl pro humor... „Ty umíš o vaření mluvit jako sto ženských dohromady, ale s tím vařením je to pak horší,“ vytýká Dana jedinému muži týdne, čímž stručně shrne celý problém Kamilova vaření. I Darina je moc zvědavá, jak se Kamil vytáhne, když sám komentuje každý detail.

Úředník ministerstva školství je velký teoretik, ale také celkem zábavný společník. Na lidi je zvyklý nejen z práce, ale i z domova. Žije se ženou a třemi dětmi v zajímavém, ale trochu stísněném podkrovním bytě rodinného domu, kde s nimi bydlí i bratr a maminka. Kamil začne přípravou domácí zázvorové limonády, na přípitek ale dámy dostanou silný drahý rum. Šmejdění je zajímavé, byt je občas chaotický, místy stísněný, ale má i kouzelné krovy a útulná zákoutí.

Avšak pořádkumilovná a přísná Dana by mu tam prý poslala sociálku. Kamil určitě nepůsobí dojmem nudného úředníka z ministerstva školství. Večeře začne bez Petry, která trochu bloudila, ale předkrm si už dají všichni. A ten je bohatý, dokonce dvojitý - studený a teplý: výrazná parmská šunka s gorgonzolou a fíky a pražma se zeleninou a bylinkami. Daně vadí kosti, ale ostatní si docela pochutnají.

Proč Kamil trochu nestíhá a zmatkuje? Je to z nezkušenosti? Hostitel se dušuje, že v kuchyni tráví tolik času jako „normální ženská“. Přesto zapomene na příbory, burger s hranolky a salátkem je karbanátek bez housky a ženy mu nic nedarují. To, že si nespočítal, kolik příborů bude potřebovat, je pro Kamila poslední kapka. A k tomu se na jídlo čeká nejdéle za celý týden. Zbyde mu ještě energie na dezert brownies, tvrdé výzvy a legrační zábavu?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Kamil,
ve čtvrtek 27.4. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 28.4. 2017 – Kamil:

Prostřeno – 28.4. 2017 – Kamil
Prostřeno – 28.4. 2017 – Kamil
Prostřeno – 28.4. 2017 – Kamil
Prostřeno – 28.4. 2017 – Kamil
Prostřeno – 28.4. 2017 – Kamil
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !