Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 28.3. 2019 – Martina

28. 03. 2019 | Poslední díl
Prostřeno! se tentokrát přestěhuje do Plzeňského kraje, kde se o titul nejlepšího hostitele a výhru 60 tisíc korun utká pěkně promíchaná partička - tři ženy a dva muži. Diváci se mohou těšit nejen na jídla, v nichž převládá kuřecí maso a žampiony, ale i na jeden moderní dům jako ze škatulky. Úkolem týdne budou plzeňské speciality, jak si s nimi poradí třeba Martina, která žila léta v Anglii?

Víte, co je třeba takový báč, pískorky, vošouchy, brčálka, šíšánky, vošouchy, machout, žebračka, roháč či pletýnky? A protože jsme na Plzeňsku, chybět nesmí třeba ani takový pivní štrúdl. Jakou z místních specialit si soutěžící vyberou? Prostřeno! bude tentokrát na úrovni, boduje se vysoko a je to napínavé.

Prostřeno – 28.3. 2019 – MartinaAni závist nebo pomluvy nesehrají na západě Česka neblahou roli: „Celý týden jsme se k sobě chovali jako lidi,“ libuje si Martin a trochu se obává, co pak třeba uslyší a uvidí v televizi. Zbytečně, radost pohledět… Sledujte další Prostřeno! od pondělí do pátku a nezapomeňte hlasovat, vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 28.3. 2019 – Martina:


Ve čtvrtek 28.3. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno atraktivní fitness trenérka Martina (39). V naklizeném a komfortním domě čtvrté hostitelky to vypadá jako z katalogu. Šatnu má Martina jako hollywoodská star a koupelna je luxusní. A co se úplně nové kuchyně týká, hostitelka si prý splnila sen mít pravou anglickou kuchyni, kde se jí to bude určitě skvěle vařit. Je to možná jedna z nejhezčích kuchyní v historii pořadu Prostřeno!.

Martina přiznává, že českou kuchyni moc vařit neumí, nemá ani v oblibě těžká jídla, zato v Anglii si oblíbila pikantní jídla mezinárodní kuchyně. A něco z toho dá ochutnat i svým hostům. Martina si se vším poradí, dokonce i s úkolem týdne, což budou rozpeky, které zná ještě ze školní kuchyně. Podává je nadplán k polévce, jinak ale do svého brokolicovo-hráškového krému přidá klidně vývar z kostky.

Krásně naservírovaný předkrm má nahoře máslovou krustičku, aby druhá paštika týdne nevyschla a dobře se mazala na opečené tousty. Thajské zelené curry je z kuřete, zeleniny, s rýží a omáčkou z kokosového mléka a pálivé zelené pasty. A hosté si pošmáknou… Kdo vyhraje mini soutěže, které si energická hostitelka připravila pro své soupeře? A jak návštěvě zachutná typický anglický nedělní jablečný crumble, zalitý pudinkem, který si hostitelka přivezla až z Londýna? 


Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Martina, ve čtvrtek 28. 3. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 28.3. 2019 – Martina:

Prostřeno – 28.3. 2019 – Martina
Prostřeno – 28.3. 2019 – Martina
Prostřeno – 28.3. 2019 – Martina
Prostřeno – 28.3. 2019 – Martina
Prostřeno – 28.3. 2019 – Martina
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !