Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 28. 3. 2017 – Lukáš

28. 03. 2017 | Poslední díl
V Olomouckém kraji se u stolu sejde pestrá partička nadšených amatérských kuchtíků. Ženy budou v mírné přesile, nejstarší účastnici je padesát let, nejmladší soutěžící je tantrická masérka Nela. Zadání úkolu týdne je opět široké – soutěžící z Hané musí připravit nějaký pokrm, jehož součástí bude mrkev.

A budou z toho opět pěkně zmatení… Avšak nejen oranžová ozdobí kulinářskou paletu, tentokrát bezpochyby vedou zelené polévkové krémy, které se na jídelníčku octnou hned čtyřikrát! Opakuje se také losos a zase proběhne diskuse o tom, jaký je rozdíl mezi kaší a pyré. To je naštěstí ale jediný spor téhle spřátelené sešlosti. Hosté se hodně nasmějí, překvapí hlavně Ivana, která žertuje celkem nenuceně, ačkoliv v pondělí působila nesměle a seriózně.

Prostřeno – 28. 3. 2017 – LukášJe také hodně věcí, které nejí, nemusí, nedělá a moc se jí nelíbí. Zda je to taktika, nebo za to může vybraný jazýček první hostitelky, teprve uvidíme. Soutěžící už koncem týdne svůj názor mají. Finále na krásném venkovském statku u Vítka je pro všechny příjemným závěrečným překvapením, přestože venku mrzne a ve vzduchu je cítit nervozita. Kdo vyhraje vytoužených 60 000 korun a stane se hostitelem týdne? Jak to v pátek na Hané dopadne? To uvidíte od pondělí do pátku na Primě v oblíbeném pořadu Prostřeno!

Prostřeno – 28. 3. 2017 – Lukáš:


V úterý 28.3. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno mladý tatínek a finanční specialista Lukáš (24). Sebevědomý Lukáš je pyšný na kuchyni svého podkrovního bytu, se kterou mu pomáhal jeho šikovný tchán, a kde se bude jeho večeře odehrávat. Lukáš by určitě rád vyhrál, ale hned na začátku vaření zlomí prkénko. Je to špatné znamení? Aby uspěl, naplánoval si druhý hostitel moderní menu.

Předkrmový houbový duxelles s rozpečenou bagetkou je ale spíš zklamáním, nikdo moc neví, o co jde, je to ale vlastně žampionová smaženice bez vajíček, jak trefně poznamená Šárka. Ani brokolicový krém všechny nenadchne, holkám brokolice víc zapáchá, než voní. Na hlavní chod s lososem a bylinkovou krustou se soupeři docela dlouho načekají, protože součástí receptu je i holandská omáčka a ta dá hostiteli zabrat.

Trošku mu u toho kibicuje Vítek, který se rád něco přiučí, nakonec je ryba výborná a také panna cotta s malinami, byť z polotovaru, se povede. Druhý hostitel hodně spoléhá na svoji zábavu: jde se ven na motokáry a všichni si to docela užijí. Lukáš výzvu soupeřů nevyslyší, naopak se předvede jako mladá slibná gymnastka s vtipem i grácií – a to se počítá…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Lukáš,
v úterý 28. 3. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 28. 3. 2017 – Lukáš:

Prostřeno – 28. 3. 2017 – Lukáš
Prostřeno – 28. 3. 2017 – Lukáš
Prostřeno – 28. 3. 2017 – Lukáš
Prostřeno – 28. 3. 2017 – Lukáš
Prostřeno – 28. 3. 2017 – Lukáš
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle