Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno – 28.11. 2018 – Petra

28. 11. 2018 | Poslední díl
Převážně v Praze a jednou i ve středních Čechách se u stolu po delší době příště sejdou jen samé ženy – a je na ně pěkný pohled. Tři jsou stejně staré, tedy spíš mladé, je jim teprve krásných čtyřiadvacet let. Bude to tedy babinec, jak se patří. Dvě soutěžící jsou maminky, jedna už dokonce trojnásobná. Veronika partnera nemá, ale zato doma má tři kluky. „Šťastně nezadaná“ Renata jezdí na natáčení na skútru a nemine ji malá nehoda.

A jednou naruší natáčení prudký liják, kdy naprší až do bytu. Podávat se bude moderní i zahraniční kuchyně a hostitelky budou většinou vstřícné a tolerantní. Dají si nejen kozí sýr, ale ochutnají třeba i vietnamskou kuchyni nebo úkol týdne, což je příprava nějakého zdravého jídla. Často to bude nějaký ovocný fresh nápoj, který mladé dámy osvěží i potěší.

Prostřeno – 28.11. 2018 – PetraA s jídlem bude často spojena též zábava, u stolu se bude často něco tvořit, nakládat či zkoušet. Ukáže se, že v Praze se žije blaze? Pražačky ani tentokrát nezklamou. Bude se na co dívat a co ochutnávat. Sledujte Prostřeno! a hlasujte, protože i vy můžete - stejně jako vaše favoritka- získat deset tisíc korun!

Prostřeno – 28.11. 2018 – Petra:


Ve středu 28.11. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno maminka na mateřské Petra (31). Právě třeba včerejší hostitelka Šárka, ale i živelná Veronika se poněkud obávají večírku u Petry, která jim zatím přijde trochu nudná. Vdaná maminka na mateřské přitom hodně cestovala i dosavadní práci měla zajímavou a snad o tom u stolu něco prozradí. Zatím je klídek a na další kachní prsíčka se dlouho čeká, hostitelka proto pošle soupeřky k vodě, aby se podívaly na tamní ondatry.

A pokud se jich nebojí, třeba jim nabídly i něco k snědku. Jenže počasí promění nudu v malé drama. Strhne se prudká letní bouřka, slejvák, a nejenže se hostitelka bude potýkat s výpadky elektriky, ale i s vodou. Pomohou jí děvčata se zavíráním oken v bytě, kam naprší, nebo s vytíráním té potopy? Jaká kachní prsíčka budou nakonec lepší? Ta pondělní, nebo ta uprostřed týdne? Hodně se bude mluvit o mozzarelle, která je v předkrmu s pečenou zeleninou a domácí houstičkou. V čem je výjimečná a z čeho vlastně je ta buvolí?

Na zábavu si hostitelka pozve manžela, který to umí s pizzou a předvede ukázku práce s těstem. Petřin muž holkám ukáže, jak se připravuje správná neapolská pizza a mohou si to vyzkoušet. Některé ji však zkritizují, že se jim dostatečně nevěnuje. A jak to dopadne s nepečeným osvěžujícím dortíkem, když dortová forma netěsní? To je při přípravě želatiny nepříjemné… Naštěstí v lednici trůní od včerejška krásně ztuhlý dort. Uvěří Petře soupeřky, že i tento dokonalý moučník je její dílo?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Petra,
ve středu 28.10. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 28.11. 2018 – Petra:

Prostřeno – 28.11. 2018 – Petra
Prostřeno – 28.11. 2018 – Petra
Prostřeno – 28.11. 2018 – Petra
Prostřeno – 28.11. 2018 – Petra
Prostřeno – 28.11. 2018 – Petra
Prostřeno – 28.11. 2018 – Petra
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !