Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 28.10. 2019 – Jana

28. 10. 2019 | Poslední díl
Prostírat budeme v Plzeňském kraji, kde v boji o výhru 60 000 korun a hostitelskou čest k tomu budou ženy ve velké převaze: čtyři ku jedinému studentu práv. Kdyby se populační situace v Česku vyvíjela podle dvou prvních hostitelek, náš národ by utěšeně vzrůstal. Obě ženy mají čtyři děti! Ale i další dvě jsou maminkami, ovšem už „jen“ dvojnásobnými. A zbylé hostitelky jsou ženy velmi odlišné.

Anna je ráda středem pozornosti, nikoho moc nepustí ke slovu, k jídlu se ráda vyjadřuje, poučuje, vysvětluje. Podle Aleše a Milady se Anička prostě předvádí. Milada je naopak spíš introvertka, a protože jí patří finále, teprve v pátek se naplno ukáže, jak šikovná a fajn ženská poslední hostitelka, zdravotní sestřička Milada, je.

Prostřeno – 28.10. 2019 – JanaCitlivý Aleš si připadá u stolu mezi tolika ženami odstrčený, ale ve svůj hostitelský den takový nebude a dámy si získá. Úkolem týdne je balkánská kuchyně a první hostitelka Jana si ajvar (ale nejen tuhle původně srbskou čalamádu z pečených paprik a lilku) přejmenovala na avatar.

Janě se trochu pletou písmena a je s ní legrace a zábava od pondělí do pátku. Proto sledujte Prostřeno! každý všední den a opět nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 28.10. 2019 – Jana:


V pondělí 28.10. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno čtyřnásobná maminka Jana (28). Začátek týdne bude zpočátku všelijaký, hosty překvapí, když je první hostitelka přivítá na ubytovně, kde žije se svou velkou rodinou. Jana má z prvního manželství tři děti a se současným přítelem miminko, je na mateřské. A protože partner je nezaměstnaný, mají se co otáčet. Jana by určitě ráda vyhrála, co pro to udělá?

Připraví menu s určitými variacemi na klasické pokrmy. Na první chod jsou pizza housky, koupené a obložené jako bohatá pizza. A předkrm má docela úspěch. Na polévku se už moc těší upovídaná Anička, která má Crohnovu chorobu, a drůbeží polévky dělají jejímu trávení dobře. S celestýnskými nudlemi souvisí i název posledního chodu „palačinky jinak“. Jinak v čem? Místo mléka v zavářce i sladké tečce není mléko, Jana peče palačinky z vody.  Pozná to někdo?

A podaří se jí ošizené těsto vůbec usmažit? Olejem ale Jana nešetří během hlavního jídla. Americké brambory jsou usmažené na pánvi a panenka se sýrovou omáčkou z nivy se v troubě bohužel poněkud připeče, paradoxně je ale studená. Nikdo si z toho ale nic moc nedělá. Hostitelka o sobě tvrdí, že je usměvavá a nic ji nevytočí. A je to tak. Janička se pořád usmívá, chichotá a v puse se jí pletou písmenka. Co může, to roztomile zkomolí. Hosté si chvíli myslí, že jde o vlastní svérázné nářečí.

Jana během večeře perlí: ajvar je pro ni avatar, z eidamu je edajm, panenka je podle ní z hovězího atd. A hostitelka se také docela naběhá. Během vaření do obchodu a pak i kolem stolu, kde chybí tu sůl, tu příbory, Aleš na vteřinu nedostane ani hlavní chod. Je to spíš nervozita a roztržitost než zapomnětlivost, ale Jana to rozchodí a jako zábavu nabídne návštěvě šipky, čímž potěší hlavně Miladu.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jana, v pondělí 28.10. 2019 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 28.10. 2019 – Jana:

Prostřeno – 28.10. 2019 – Jana
Prostřeno – 28.10. 2019 – Jana
Prostřeno – 28.10. 2019 – Jana
Prostřeno – 28.10. 2019 – Jana
Prostřeno – 28.10. 2019 – Jana
Prostřeno – 28.10. 2019 – Jana
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles