Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 28.10. 2016 - Jarmila - Moravskoslezský kraj

28. 10. 2016 | Poslední díl
V Moravskoslezském kraji se sejdou čtyři ženy a jeden mladý muž, což je poslední dobou častá sestava. Kdo si přišel pro výhru? Bez okolků se k tomu přizná Maria, která týden zahájí. Maria je už prababička a má velkou rodinu. Ještě starší než Maria je důchodkyně Jarmila, ta ale děti nemá a s Jarmilou se nemusí. Severomoravská parta je rozdělená věkově, nejmladším a šestým hostem u stolu je holčička, které je teprve pár týdnů.

Její maminka Adéla ji chová, jí a přitom kojí svoji dcerušku. A dokonce je tam s nimi i manžel, který také ochutná zbytky od stolu. Bude to někomu vadit? Miminko občas pláče, možná by raději spalo v postýlce. Zajímavé je, že Maria i Adéla jsou obě po bandáži žaludku, takže jídlu moc nedají. Úkolem týdne bude samostatný pokrm z rýže, kdo to zvládne a kdo to vzdá?

Prostřeno 28.10. 2016 - Jarmila - Moravskoslezský krajA v sobotu se tahle partička soutěžících ze severu Moravy sejde na Poslední večeři, která začne pěkně zostra. Jarmila donese dárky všem kromě Marie. A oheň je na střeše. Pak se obě důchodkyně sejdou v jedné kuchyni a společně skládají reparát ze sýrové rolády. A uzavřou mír. Bohužel se záhy ukáže, že mír nebude trvalý. Jen do příští války. Dojde i na happy end? A kdo to v Moravskoslezském kraji vyhraje? Sledujte Prostřeno!

Prostřeno – 28.10. 2016 – Jarmila:


V pátek 28.10. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Jarmila (71). Bezdětná vdova Jarmila z Hlučína je zvyklá na tvrdou práci, dokonce bourala maso. Místo bourání masa ale musí rozlousknout pořádný oříšek – urejpanou Mariu, se kterou si občas vyměňují drsné žerty v nářečí, kterému nebudou diváci asi ani rozumět.

Dokáže Jarmila svou největší sokyni udržet na uzdě, nebo si od ní nechá zkazit celý večer? Maria přijde odhodlaná večer Jarmile narušit a nevěří tomu, že někdo nepřišel jen pro výhru jako ona. Uspěje Maria se svou taktikou? Co bude poslední hostitelka podávat? Vsadila na klasiku, i když její hlavní chod, vepřová plec na smetaně s domácím houskovým knedlíkem, není zase až tak frekventované jídlo.

A na oplátku jí Maria v pořadu Prostřeno s datem 28.10. 2016 zkritizuje knedlíky. Jarmila bude Marii konkurovat stejným předkrmem, sýrovou roládou, podobnou polévkou, tentokrát poctivým vývarem z hovězího žebra. A sladká tečka je také z rodných luhů a hájů – babiččina bábovka. Jen si nesplést cukr a sůl… Jako zábavu si poslední hostitelka pro kolegy připraví hru na kytaru a písničky v podání svého kamaráda.

Jak to nakonec dopadne a kdo vyhraje padesát tisíc korun? Sledujte Prostřeno! Každý všední den na Primě v 17.50 a v sobotu také Prostřeno! - Poslední večeře v 17.35, kde si to hostitelé definitivně vyříkají.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jarmila,
v pátek 28. 10. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !