Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 27.9. 2017 – Ondřej

27. 09. 2017 | Poslední díl
Prostřeno! bude tentokrát ve Středočeském kraji a jednou se zastavíme v Praze. Pořád se hraje o pořádný balík. Nejen o hlavní výhru 60 tisíc, ale i dalších 30 tisíc od diváků. Ti, stejně jako soutěžící u stolu, mohou každý den bodovat hostitele a ten, který získá nejvíc diváckých bodů, získá kromě finanční odměny i řád zlaté vařečky. Diváci si tak mohou zvolit svého vlastního vítěze a ještě za svůj hlas získat 5 tisíc korun. Kdo se jím stane?

Kromě regionu hosty spojuje zčásti profese i láska ke sportu a zdravému stravování. Muži jsou v mírné přesile a část z nich pracuje ve skladu nebo v gastronomii, obě ženy jsou zase nadšené milovnice pohybu a racionální stravy. Tentokrát to bude hodně i o surovinách, pravých či falešných, úkol týdne je svěží a lehký jak peříčko, ale stejně se někdo na svůj pohár vykašle. Kdo to bude? A co na to řeknou diváci? Třikrát se podíváme do Kladna, kde se odehraje první i poslední večer středočeského Prostřeno!

Prostřeno – 27.9. 2017 – Ondřej:


Prostřeno – 27.9. 2017 – OndřejVe středu 27.9. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Ondřej (35). Takové evropské menu připraví barman Ondřej z Kralup nad Vltavou, který díky své profesi procestoval doslova celý svět. Hosty přivítá v havajské košili, je to suvenýr z cest, nebo spíš pyžamko? Nyní žije už chvíli sám, protože se nedávno rozešel s přítelkyní, která ho do pořadu přihlásila. U svého vaření se docela fyzicky zapotí, ale skoro všechno se mu nakonec povede.

Předkrm je taková moderní mezinárodní specialita s marinovanými kachními prsíčky na studeném salátu nevšedních chutí. Pečivo ale není domácí, jak hlásá menu, a Luboš, ač má sám máslo na hlavě, si toho hned všimne a hostitele nachytá. Bageta je koupená a jen rozpečená. Řecká polévka je pro většinu velká neznámá, a přestože je v ní i citron, většině chutná. A stejně tak se hostiteli povedou i italská kuřecí prsa na smetaně s žampiony a parmazánem.

Šťouchané brambory má Ondřej prý lepší než Luboš, který to sám jen nerad uzná. A hostitel se vytáhne i krásně nazdobeným a výborným úkolem týdne, jako vlastní dezert si naplánoval smaženou zmrzlinu, se kterou si také dost vyhraje. Sladkou tečku s jahodovým pyré podává v prostředí baru, kde předvede barmanskou show a namíchá koktejly. Lubošovi jen vadí, že všechno tak dlouho trvá.

Čekalo se mezi jídly, hlavně na kuře, náročná je i příprava zmrzliny, prostě celý večer se mu zdá už moc dlouhý. Šel by radši na kutě? Je to taktika? Ale ostatní to chápou a dobře se baví. I nad hostitelem, který se na výzvu pánů musel doma ještě oholit. Jak to bude Ondrovi bez vousů slušet?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Ondřej,
ve středu 27.9. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 27.9. 2017 – Ondřej:

Prostřeno – 27.9. 2017 – Ondřej
Prostřeno – 27.9. 2017 – Ondřej
Prostřeno – 27.9. 2017 – Ondřej
Prostřeno – 27.9. 2017 – Ondřej
Prostřeno – 27.9. 2017 – Ondřej
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !