Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 27.6. 2019 – Veronika

27. 06. 2019 | Poslední díl
Potvrdí se, že neštěstí v lásce znamená štěstí ve hře? Prostřeno! z východních Čech bude speciální. U prostřeného stolu se sejdou tři ženy a dva muži a tentokrát nejen pro možnou výhru šedesáti tisíc korun, ale hlavně kvůli seznámení. Láska prochází žaludkem a potkají se samá opuštěná srdce. Podaří se jim najít jeden druhého? Komu rozdají soutěžící během pořadu svá červená keramická srdíčka? Nebo si je najdou diváci s podobným osudem?

Úkol týdne je stylový, soutěžící mají připravit pusinky. Jak se jim povedou a padnou i nějaké opravdové? Sledujte speciální seznamku z východních Čech a vyberte si! Během posledního premiérového Prostřeno! před prázdninami držte palce nesmělým a nezadaným! Je to i vaše šance na lásku nebo na možnou výhru deseti tisíc korun, když budete hlasovat pro svého favorita!

Prostřeno – 27.6. 2019 – Veronika:


Prostřeno – 27.6. 2019 – VeronikaVe čtvrtek 27.6. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno Veronika (31). Štěstí ve hře i lásce hledá čtvrtá hostitelka, operátorka call centra Veronika. Vyučená kadeřnice má čtyřletého syna Matyáška se kterým je už tři roky sama. S posledním partnerem zažila zklamání a nyní hledá někoho, kdo bude upřímný. Naštěstí má velkou oporu ve svých rodičích, kteří jí hodně pomáhají. Uvidíme její maminku, která vypadá jako její sestra.

Veronika hosty pozve do příjemného bytu v hradeckém paneláku, kde žije se svým synkem, což je prý také důvod, proč jí nevyšel žádný vztah poté, co je opustil jeho otec. U šikovné a pohledné Veroniky je syn prostě na prvním místě, což muži jen neradi vidí. Verunka předvede kuchařský koncert a ve vaření se vyzná tak, že by mola klidně vést kulinářský kurz. A tak ji to v kuchyni baví, že by prý snad ani partnera nenechala vařit samotného, aspoň by mu pomáhala.

Jí tedy nikdo pomáhat nemusí: předkrm s parmskou šunkou a uzeným lososem vypadá krásně, a přestože mají pánové k rybě nějaké výtky, nakonec zůstanou talíře prázdné. Menu je opravdu luxusní. Po všech těch vývarech představuje hráškový krém s krutony příjemnou změnu a hlavní úspěch má hlavní chod: hovězí na červeném víně se šťouchačkami, kde kuchařka dokázala i doladit omáčku.

A stejně jako předkrm též lahodný mini dortík s lesním ovocem je pastvou pro oči a pro chuťové pohárky. Spokojení hosté si pochvalují nejen jídlo, ale také atmosféru večírku. A seznamovací maraton pokračuje, i dnes se budou rozdávat srdíčka. Něco se chystá mezi Pavlem a Irinou. Přijdou spolu vyfešákovaní jako na svatbu ruku v ruce a nakonec si zatančí tělo na tělo. 

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Veronika, ve čtvrtek 27. 6. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 27.6. 2019 – Veronika:

Prostřeno – 27.6. 2019 – Veronika
Prostřeno – 27.6. 2019 – Veronika
Prostřeno – 27.6. 2019 – Veronika
Prostřeno – 27.6. 2019 – Veronika
Prostřeno – 27.6. 2019 – Veronika
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !