Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 27. 3. 2020 – Radoslav

27. 03. 2020 | Poslední díl
Další Prostřeno! proběhne v Praze a středních Čechách, kde v boji o výhru 60 tisíc korun a hostitelskou čest k tomu budou muži ve velké převaze. Čtyři pánové proti jediné mladé dámě. Patricie dá ale mužům zabrat, rozhodla se hrát a pokud možno vyhrát. Jak si tahle parta sedne?

Zadáním úkolu týdne štáb opět zamotá soutěžícím hlavu.
Mají upéct slaný koláč quiche, který už docela zdomácněl i u nás. Přesto si na francouzském koláči hosté možná vylámou nejen zuby, ale také jazyky. Na druhou stranu si s výrobou těsta hostitelé poradí celkem se ctí. V převážně testosteronovém týdnu opět nahlédneme do lidských příbytků i osudů, zavítáme hlavně na sídliště a v jedné bytovce dojde večer ke spontánním zásnubám a schyluje se k svatbě.

Prostřeno – 27. 3. 2020 – RadoslavBudou kolegové pozváni na oslavu? Kdo bude taktizovat, ale přizná se? Sledujte další premiérové Prostřeno! a nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 27. 3. 2020 – Radoslav:


V pátek 27.3. 2020 uvaří v pořadu Prostřeno nejstarší hostitel Radoslav (45). Jako poslední se ve finále u plotny předvede nejstarší z téhle mladé středočesko-pražské skupiny. Radek, jak víme, pracoval jedenáct let jako voják a od té doby nemusí paštiky. Nyní se věnuje montáži suchých staveb a své hosty pozve na pražské sídliště Černý Most, kde žije se svou druhou rodinou a kde si stále zvyká, protože jeho ideálem by byl domek se zahrádkou.

Radek je původem Slovák, mluví skvěle česky a má rád maso. Jeho menu se slovenskými a rodinnými recepty je bohaté a nevšední. A hostitel si své vaření nijak neulehčí. Naopak. Je toho opravdu hodně, co si naplánoval, ne vše ale stihne dobře dochutit. Tak třeba první salát z naklíčené čočky by podle soupeřů potřeboval výraznou zálivku. Co ale všichni ocení, to je Radkova pracná a výborná kapustnica, do které si nejprve uvařil jako základ perkelt a teprve pak ho smíchal v druhém hrnci s klobásou, zelím, vývarem a dalšími složkami zelňačky.

Radkův hlavní chod „sváteční talíř“ už ale tak dobře nedopadne. Hosté si myslí, že rodinný vánoční recept je přeplácaný a ne vše, co na talíři najdou, spolu ladí: smažená ryba, uzené maso, pečená klobása a k tomu jako příloha houby, hrachová kaše a zelí. Porce to jsou takové, že soupeři skoro prasknou, pak by si ale v rámci zábavy měli ještě zatančit podle obrazovky. Poslední dort z palačinek je také trochu zklamáním. Radek je ale tolerantní hostitel a kritiku i potíže přijímá se vztyčenou hlavou.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Radoslav, v pátek 27.3. 2020 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 27. 3. 2020 – Radoslav:

Prostřeno – 27. 3. 2020 – Radoslav
Prostřeno – 27. 3. 2020 – Radoslav
Prostřeno – 27. 3. 2020 – Radoslav
Prostřeno – 27. 3. 2020 – Radoslav
Prostřeno – 27. 3. 2020 – Radoslav
Prostřeno – 27. 3. 2020 – Radoslav
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj