Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 27.3. 2013 – Lucie

27. 03. 2013 | Poslední díl
V Praze se sešly čtyři Pražačky, finále patří jedinému muži od Rakovníka. Pan Ladislav je samorost, který je kořením posledního středočeského Prostřeno! Láďa má smysl pro humor a srdce na pravém místě. Je to Rom, který krásně zpívá, ale zpěv uslyšíme nejen v pátek 29.3. 2013.

Jako by ani nešlo o soutěž, tihle lidé jsou k sobě laskaví, vstřícní a tolerantní, přitom to v žádném případě není nudný týden. Velkou bavičkou je trochu střelená kadeřnice Pavla, která si z ničeho nic nedělá a docela dobře umí prodat i neúspěch. „Je to velká herečka,“ myslí si v dobrém Láďa.

Prostřeno 27.3. 2013 – LucieV pořadu Prostřeno ochutnáme hodně ovocných koláčů s drobenkou, můžeme porovnat dvě skoro stejné cibulačky, jídelníčky směřují do Francie i do Maďarska a u Pavly nás čeká národní opulentní bašta s králíkem a kachnou. Nenechte si ujít další Prostřeno od pondělí do pátku jen na Prima family!

Prostřeno 27.3. 2013 – Lucie:


Ve středu 27.3. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno zdravotní sestřička Lucie (34). Zkušená kuchařka Lucie si ve své stylové břevnovské kuchyni vede dobře. Doma má malou zoo, nedostane se do jídla další chloupek? To uvidíme ve středu 27.3. 2013 v pořadu Prostřeno.

Rukola bude na jídelníčku už potřetí, tentokrát oslazená. Láďa už si „na pampelišky“ pomalu zvyká. Dokonce své Pražandy překřtil na „holky rukolky“. Zeleninový předkrm je ve středu 27.3. 2013 dobrý, roláda z panenky není vysušená, předvařené brambory jsou zapečené se smetanou. Dezert s malinami je prý vynikající.

Další cibulačka, kterou Lucie ve středu 27.3. 2013 naservíruje, nabízí srovnání, tavící se sýr rozesměje společnost u stolu. Atmosféra a zábava jsou v pořadu Prostřeno čím dál uvolněnější.

Lucie ve středu 27.3. 2013 přispěje poučnou lekcí ze své profese; na figuríně si mají hosté natrénovat první pomoc. Ale zdá se, že diplom zdravotní sestřičky si vyslouží jen Nicola, kterou to evidentně zaujme.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Lucie,
ve středu 27.3. 2013 od 18.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !