Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno – 27.11. 2019 – Lucia a kříženec Chumlee

27. 11. 2019 | Poslední díl
Vrr, haf, haf! Hádej, kdo přijde na večeři? Diváci se mohou těšit na speciální týden. Pochutnají si nejen účastníci, ale i jejich čtyřnozí kamarádi. Prostírat se budou talíře i misky. U prostřeného stolu se totiž sejdou chovatelé a jejich pejsci. Tři ženy a dva muži připraví jako svérázný úkol týdne občerstvení pro šest psů. Komu se to povede nejlépe?

Podle statistiky jsou Češi největší evropští pejskaři, vždyť kolik čtyřnohých členů domácností jsme za deset let existence pořadu již poznali! Tak proč je nepozvat do hry? Snesou se ale dohromady? Díky pejskům bude natáčení o něco hektičtější a páníčkové budou občas na zhroucení. V centru pozornosti bude hárající fenka Baruška a roztomilý živel Chumlee, zvyklý si svůj rajon pěkně označkovat, spadeno má hlavně na jednu kabelku.

Prostřeno – 27.11. 2019 – Lucia a kříženec ChumleeJinak jsou ale odměna i pravidla stejná, opět půjde o krásných šedesát tisíc pro vítěze. Bude mít největší štěstí Dana, protože šlápla do psího hovínka? Nenechte si ujít příští psí speciál a opět nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 27.11. 2019 – Lucia a kříženec Chumlee:


Ve středu 27.11. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno Slovenka Lucia (21) se svým křížencem Chumleem. Mladá maminka čtyřměsíční dcerky a jednoho nezbedného odrostlého štěněte pozve návštěvu do bytu, kde žije se svým partnerem, miminkem a mazlíčkem Chumleem. Kříženec jorkšíra a maltézáka své paničce ve středu pěkně zabrnká na nervy. Na začátku večeře se opět na někoho čeká a Chumlee se už těší na hárající fenku Báru.

A už podruhé zvedne nožičku, aby si označkoval kabelku její majitelky. U stolu se kromě jídla řeší výchovné chovatelské metody. Lucia nechce svého nezbedného pejska uvázat a tečou jí nervy i slzy. Napětí je znát a přenáší se i do kuchyně, kde hostitelka finišuje s večeří a trochu u toho zmatkuje. Z lískového těsta si Lucia naplánovala předkrm i dezert, což je ovoce zapečené s vanilkovým pudinkem.

V předkrmu je i cuketa, proto název „šnekocuk“, šneci jsou plnění šunkou a sýrem. Je to takové česko-slovenské menu, halušky sice nebudou, ale jako polévka je kapustnica na maďarský způsob, kyselá, s klobáskou a uzeným, červená po paprice. Sýr a šunka jsou v plněných kuřecích prsou, protože jako hlavní chod si Lucka zvolila plněný řízek cordon bleu s bramborovou kaší. V jednu chvíli to už chtěla vzdát, úplně se hroutí, když se jí zdá, že kuřecí maso zůstalo pod trojobalem syrové.

V kuchyni ji ale podrží Zdeněk a Lucia to snad ustojí, i když v pohodě hostitelka určitě nepůsobí. A není sama… Vedle spadl ze židle Filípek a na chvíli to s čivavou nevypadá vůbec dobře… Dana si zoufá, dostanou se hosté vůbec k hlavnímu chodu? A jak bude pejskům chutnat úkol týdne – pečené mleté maso s ovesnými vločkami?

Hosté ochutnali také a s nadsázkou zkonstatovali, že to je možná nejlepší jídlo dne. Alespoň Mimi a její páníček si pochutnávají. Hosty bohužel nepobaví ani celkem náročná ruční zábava, pletení náramků ale potěší Danu, která to ovládá ještě z tábora.


Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Lucia, ve středu 27.11. 2019 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 27.11. 2019 – Lucia a kříženec Chumlee:

Prostřeno – 27.11. 2019 – Lucia a kříženec Chumlee
Prostřeno – 27.11. 2019 – Lucia a kříženec Chumlee
Prostřeno – 27.11. 2019 – Lucia a kříženec Chumlee
Prostřeno – 27.11. 2019 – Lucia a kříženec Chumlee
Prostřeno – 27.11. 2019 – Lucia a kříženec Chumlee
Prostřeno – 27.11. 2019 – Lucia a kříženec Chumlee
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !