Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 27.11. 2017 – Zuzana

27. 11. 2017 | Poslední díl
Prostřeno! zavítá do Olomouckého kraje, kde se u prostřeného stolu sejde netradiční sestava – čtyři muži a jediná žena. Ti všichni si myslí na hlavní výhru 60 tisíc korun. A dalších 30 tisíc mohou získat díky sympatiím diváků, kteří navíc udělí i řád Zlaté vařečky. Jak se bude jediná dáma mezi muži cítit?

Olomouckou partu spojuje několik věcí: pánové jsou samí vášniví rybáři, možná si jednou zajdou společně i na ryby. Ryby ale v menu kupodivu nejsou, zato hub se nikdo nebojí. Úkolem týdne je červená řepa, zadání se bude ve finále docela řešit. Pořádně pohádat se však Moraváci nestihnou, i když soutěživí jsou a zejména podnikatel Jirka je pěkný „šťoural“. Hostitele spojuje také sympatický fakt, že hodně surovin si vypěstovali z vlastních zdrojů, jsou to i zahrádkáři a chovatelé.

Prostřeno – 27.11. 2017 – ZuzanaU Josefa to bude navíc opravdu bio bez chemie. A ještě dvěma věcmi vyniká tento olomoucký týden - hostitelé umí vařit, až na jednu výjimku podávají v kuchyni vyrovnané, vydařené výkony, a nepodcení ani zábavu. Ta se odehrává převážně v exteriéru a uprostřed týdne se Richard postará o skutečně adrenalinový a výjimečný zážitek. Sledujte Prostřeno! od začátku do konce, bude se opravdu na co dívat! Zjistíte, že dobrý člověk ještě žije a že tato parta se téměř s jistotou sejde znovu. Má totiž co slavit…

Prostřeno – 27.11. 2017 – Zuzana:


V pondělí 27.11. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno první hostitelka Zuzana (34). Jediná představitelka něžného pohlaví nás pozve do Sobotína, kde bydlí v rodinném domě s partnerem, dvěma dětmi a dalšími rodinnými příslušníky. Říká o sobě, že je hodně soutěživá a doufá, že se soupeřům zalíbí i její útulné bydlení v domku s výtahem, velkou zahradou, hospodářstvím a rybníčkem. Zuzka intuitivně vsadila na českou kuchyni, což je prozřetelné vzhledem k tomu, že u stolu přivítá čtyři muže.

Sympatická mladá maminka působí vyrovnaným dojmem, jídlo připravuje z domácích surovin, maso je pestré, i když převážně drůbeží. Ve startovací, v troubě pečené provensálské paštice, jsou králičí a krůtí játra, bohužel se paštika zcela nedopeče a hostitelka musí improvizovat. Jiřímu pak paštika chutná spíš jako sekaná. Všichni ale ocení místní sýry, někomu jen vadí silná vrstva másla, které Zuzka už namazala rovnou na chléb, „aby jídlo pěkně klouzalo do krku“, máslo však mohla raději podávat zvlášť.

První vývar týdne je slepičí, poctivý, krásně barevný a voňavý, jsou v něm také bylinky, česnek a domácí kapání – prostě žádný důvod ke stížnostem. Snad jen… Už po polévce pánové skoro nemůžou, a to je před nimi ještě domácí kačena na cibulce a lesních houbách s bramborovým knedlíkem a dušeným zelím dvou barev! Zajímavý recept… Čím chlapy trochu pobavit? Aby pánům slehlo, po pořádném žvanci přijdou dvě masérky. Že by se Zuzana opět strefila soupeřům do vkusu?

Dezert představuje naštěstí už jen lehké ovoce, zapečené se skořicí. Sladkou tečku si prý hostitelka ale klidně mohla odpustit, protože mužské chuťové buňky více osloví úkol týdne – jednohubka z opečené jehněčí klobásky s červenou řepou a křenem.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Zuzana,
v pondělí 27.11. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 27.11. 2017 – Zuzana:

Prostřeno – 27.11. 2017 – Zuzana
Prostřeno – 27.11. 2017 – Zuzana
Prostřeno – 27.11. 2017 – Zuzana
Prostřeno – 27.11. 2017 – Zuzana
Prostřeno – 27.11. 2017 – Zuzana
Prostřeno – 27.11. 2017 – Zuzana
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice