Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 27.10. 2017 – Rudolf

27. 10. 2017 | Poslední díl
Prostřeno! bude opět v Praze a stále je o co hrát. Pětice soupeřů si myslí na hlavní výhru 60 tisíc korun. Sympatie diváků jim pak můžou „přihrát“ ještě dalších 30 tisíc a řád Zlaté vařečky k tomu. O tom, kdo se stane vítězem divácké volby a zda se bude shodovat s volbou hostů u stolu, bude ale až finále.

Všichni Pražáci tentokrát dostanou shodný úkol týdne – připravit sushi. Sejde se spíš mladá parta a složení je zajímavé: čtyři muži a jediná žena. Ljudmila si bude připadat jako růže mezi trním a pánové jen koukají, jak to tentokrát vyšlo. A budou Ljudmile alias Lídě věřit, že doma vůbec nevaří? Kdo bude tentokrát největší hráč? Slovák Marián, nebo Běloruska Ljudmila?

Prostřeno – 27.10. 2017 – RudolfJídelníčky budou celkem pestré, opakují se jen vývary, ale ani ty nebudou stejné, a nepečené dezerty. A také se dozvíme, kolik to hostitele všechno stálo a kdo se nejvíc plácl přes kapsu. Kdo si tentokrát odnese šedesát tisíc korun? Sledujte pražské Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte.

Prostřeno – 27.10. 2017 – Rudolf:


V pátek 27.10. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno laborant a metrolog Rudolf (36). Poslední hostitel se rád směje a někdy hosty pobaví i nechtěně. Ruda tak trochu připomíná roztržitého vědce nebo ajťáka, vždyť internet, virtuální realita a počítačové hry jsou jeho druhou přirozeností. Rudolf nebude vařit doma, protože mu to zatrhla jeho přítelkyně, ale hosty pozve do maminčina bytu, kde žije také Rudova sestra. Bydlení je to zajímavé, hosté si tu připadají trochu jako v řecké taverně, hlavně že kuchař se tu vyzná.

Rudolf celý týden chodí a stoluje v čepici a hosté k němu ze solidarity rovněž dorazí s pokrývkami hlavy, Ljudmila s růžovou kšiltovkou. V pátek má Rudolf na hlavě ale kuchařskou čepici a na sobě rondon. Co vykouzlí amatérský kuchař v profesionálním úboru na poslední večeři? Ve finále se bude servírovat jako první chod opět pizza – a opět prý moc dobrá. Nikdo neví, co se skrývá pod indiánskou polévkou – je to hustá a pikantní fazolačka. Možná neměl Ruda tolik šetřit vodou.

Zato hlavní chod je ryze český. Pečená krkovice s bramborovým knedlíkem a bohatými přílohami. K trošku vysušenému masu bude ještě špenát a dva druhy zelí. A večeři ukončí malý výlet do tropů. Dezert tropický ráj obsahuje karamelizovaný ananas, banán a meloun s mandlemi. Velkým výletem bude pro soupeře náhled do virtuální reality, kam je hostitel pozve. Budou se chtít vůbec vrátit zpátky? Určitě budou, vždyť na jednoho z nich čeká výhra 60 000 korun!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Rudolf,
v pátek 27.10. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 27.10. 2017 – Rudolf:

Prostřeno – 27.10. 2017 – Rudolf
Prostřeno – 27.10. 2017 – Rudolf
Prostřeno – 27.10. 2017 – Rudolf
Prostřeno – 27.10. 2017 – Rudolf
Prostřeno – 27.10. 2017 – Rudolf
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle