Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.06. 2018
Dnes má svátek Leoš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Prostřeno 27.1. 2015 – Jitka

27. 01. 2015 | Poslední díl
Jižní Morava, spojovaná s krásnými ženami a dobrou náladou, nás ve svých soutěžících nezklame – čtveřice žen a jednoho muže utvoří pohodovou partičku, která se bude společně opravdu hodně smát. A konflikt? Toho se tentokrát nedočkáme.Jihomoravská skupina soutěžících bude mít jeden zajímavý atribut – tři z žen jsou významně spojeny se zahraničím – pondělní hostitelka Tereza využívá při práci svých jazykových znalostí francouzštiny a také má francouzského přítele.

Čtvrteční hostitelka Veronika má za manžela Nora a žila nejenom v Norsku. Páteční hostitelka Kateřina měla za prvního manžela Turka a je překladatelkou z turečtiny. Úterní hostitelka Jitka sice nemá se zahraničím na první pohled nic společného, ale překvapí vás její byt plný panenek. A jediný muž týdne? Lukáš je pohodář a uvaří ve společnosti dvou koček. Vyvaří mu chlupatá stvoření 50 000 Kč, nebo někomu bude přítomnost zvířat vadit?

Prostřeno – 27.1. 2015 – Jitka:


Prostřeno 27.1. 2015 – JitkaV úterý 27.1. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Jitka (39). Po francouzském pondělku přijde český úterek – a z ryze českého menu je nadšená zejména Veronika, ale těší se také masožravec Kateřina. Při vaření Jitka vysvětlí, že do vývaru nedává celer, protože ve školce ji ho učitelky nutily jíst a jí pak z něho bylo špatně. Zauvažuje také nad tím, že segedínský guláš je jmenuje nejspíš podle „Seketínu“, který by mohl ležet třeba v jižních Čechách.

Odvážná teorie… Hostitelka v pořadu Prostřeno s datem 27.1. 2015 přivítá ostatní soutěžící ve svém bytě v Kyjově a přípitek bude tradiční – slivovice! Úkolem týdne jsou luštěniny a po pondělní čočce udělá Jitka humus, který podá jako součást předkrmu, jejíž hlavní součástí je plněná sekaná.

A ta převážně chutnala, i když někdo by si ji dal spíš teplou na hlavní chod a s bramborovou kaší. Polévka chutnala také, a zejména konečně všichni poznali, co je to prézlový knedlíček – ten seděl v talíři jeden, veliký, a například pro Kateřinu byl bez chuti. Jak by ne, když byl knedlíček ze strouhanky.

Hlavní chod měl v pořadu Prostřeno s datem 27.1. 2015 jednu zajímavost – hostitelka udělala málo knedlíků, a tak podala jak domácí, tak kupovaný knedlík. A domácí chutnal samozřejmě více! Jen zelí bylo v guláši málo a také papriky, na pohled to nebyl „segedín“, ale spíš ten „seketín“, jak uvedla na začátku Jitka…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jitka,
v úterý 27.1. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 27.1. 2015 – Jitka:

Prostřeno 27.1. 2015 – Jitka
Prostřeno 27.1. 2015 – Jitka
Prostřeno 27.1. 2015 – Jitka
Prostřeno 27.1. 2015 – Jitka
Prostřeno 27.1. 2015 – Jitka
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !