Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 15.12. 2017
Dnes má svátek Radana a Radan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Prostřeno 27.1. 2015 – Jitka

27. 01. 2015 | Poslední díl
Jižní Morava, spojovaná s krásnými ženami a dobrou náladou, nás ve svých soutěžících nezklame – čtveřice žen a jednoho muže utvoří pohodovou partičku, která se bude společně opravdu hodně smát. A konflikt? Toho se tentokrát nedočkáme.Jihomoravská skupina soutěžících bude mít jeden zajímavý atribut – tři z žen jsou významně spojeny se zahraničím – pondělní hostitelka Tereza využívá při práci svých jazykových znalostí francouzštiny a také má francouzského přítele.

Čtvrteční hostitelka Veronika má za manžela Nora a žila nejenom v Norsku. Páteční hostitelka Kateřina měla za prvního manžela Turka a je překladatelkou z turečtiny. Úterní hostitelka Jitka sice nemá se zahraničím na první pohled nic společného, ale překvapí vás její byt plný panenek. A jediný muž týdne? Lukáš je pohodář a uvaří ve společnosti dvou koček. Vyvaří mu chlupatá stvoření 50 000 Kč, nebo někomu bude přítomnost zvířat vadit?

Prostřeno – 27.1. 2015 – Jitka:


Prostřeno 27.1. 2015 – JitkaV úterý 27.1. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Jitka (39). Po francouzském pondělku přijde český úterek – a z ryze českého menu je nadšená zejména Veronika, ale těší se také masožravec Kateřina. Při vaření Jitka vysvětlí, že do vývaru nedává celer, protože ve školce ji ho učitelky nutily jíst a jí pak z něho bylo špatně. Zauvažuje také nad tím, že segedínský guláš je jmenuje nejspíš podle „Seketínu“, který by mohl ležet třeba v jižních Čechách.

Odvážná teorie… Hostitelka v pořadu Prostřeno s datem 27.1. 2015 přivítá ostatní soutěžící ve svém bytě v Kyjově a přípitek bude tradiční – slivovice! Úkolem týdne jsou luštěniny a po pondělní čočce udělá Jitka humus, který podá jako součást předkrmu, jejíž hlavní součástí je plněná sekaná.

A ta převážně chutnala, i když někdo by si ji dal spíš teplou na hlavní chod a s bramborovou kaší. Polévka chutnala také, a zejména konečně všichni poznali, co je to prézlový knedlíček – ten seděl v talíři jeden, veliký, a například pro Kateřinu byl bez chuti. Jak by ne, když byl knedlíček ze strouhanky.

Hlavní chod měl v pořadu Prostřeno s datem 27.1. 2015 jednu zajímavost – hostitelka udělala málo knedlíků, a tak podala jak domácí, tak kupovaný knedlík. A domácí chutnal samozřejmě více! Jen zelí bylo v guláši málo a také papriky, na pohled to nebyl „segedín“, ale spíš ten „seketín“, jak uvedla na začátku Jitka…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jitka,
v úterý 27.1. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 27.1. 2015 – Jitka:

Prostřeno 27.1. 2015 – Jitka
Prostřeno 27.1. 2015 – Jitka
Prostřeno 27.1. 2015 – Jitka
Prostřeno 27.1. 2015 – Jitka
Prostřeno 27.1. 2015 – Jitka
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !