Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 26.9. 2017 – Terezie

26. 09. 2017 | Poslední díl
Prostřeno! bude tentokrát ve Středočeském kraji a jednou se zastavíme v Praze. Pořád se hraje o pořádný balík. Nejen o hlavní výhru 60 tisíc, ale i dalších 30 tisíc od diváků. Ti, stejně jako soutěžící u stolu, mohou každý den bodovat hostitele a ten, který získá nejvíc diváckých bodů, získá kromě finanční odměny i řád zlaté vařečky. Diváci si tak mohou zvolit svého vlastního vítěze a ještě za svůj hlas získat 5 tisíc korun. Kdo se jím stane?

Kromě regionu hosty spojuje zčásti profese i láska ke sportu a zdravému stravování. Muži jsou v mírné přesile a část z nich pracuje ve skladu nebo v gastronomii, obě ženy jsou zase nadšené milovnice pohybu a racionální stravy. Tentokrát to bude hodně i o surovinách, pravých či falešných, úkol týdne je svěží a lehký jak peříčko, ale stejně se někdo na svůj pohár vykašle. Kdo to bude? A co na to řeknou diváci? Třikrát se podíváme do Kladna, kde se odehraje první i poslední večer středočeského Prostřeno!

Prostřeno – 26.9. 2017 – Terezie:


Prostřeno – 26.9. 2017 – TerezieV úterý 26.9. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Terezie (28). Druhá hostitelka, sympatická mladá žena, pozve své hosty do malé garsonky v Praze, kde bude jejím soupeřům poněkud těsno. Může za to horko a málo metrů čtverečních, jinak je ale atmosféra uvolněná a večer ještě zábavnější než včera u Luboše. Lektorka angličtiny a nutriční terapeutka dbá na správný životní styl, ale na druhou stranu to se zdravou stravou nijak nepřehání, to prý si raději dá více do těla.

Potvrdí to při svém vaření, dokonce použije i glutamát v polévkovém koření. Svoji večeři začne celkem netypicky pizzou ze dvou druhů vlastních těst, pokračuje bramborovým krémem, což je polévka, na kterou se nikdo moc netěšil a nic zvláštního od ní nečekal, je to ale příjemné překvapení, Miluše si dokonce řekne o recept a Richard prý už bude vařit jen tuhle „luxusní“ bramboračku.

Ani kuře na hlavní chod není přehnaně dietní. Žádný prsní plátek, ale křupavé kuřátko upečené na tymiánovém másle a s opečeným bramborem a zelenými fazolkami na cibuli a slanině. Nejméně kalorií má asi fitness jablečný koláč, ten se ale povede až na druhý pokus. Proč? Hostitelka si při pečení odskočí nakoupit, a to se, jak víme, nemá dělat. Komu bude vláčný moučník chutnat nejvíce? S jídlem souvisí i hravá zábava a hostitelka stihne také úkol týdne. Přizná se Luboš k tomu, že se na svůj pohár včera vykašlal?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Terezie,
v úterý 26.9. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 26.9. 2017 – Terezie:

Prostřeno – 26.9. 2017 – Terezie
Prostřeno – 26.9. 2017 – Terezie
Prostřeno – 26.9. 2017 – Terezie
Prostřeno – 26.9. 2017 – Terezie
Prostřeno – 26.9. 2017 – Terezie
Prostřeno – 26.9. 2017 – Terezie
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !