Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno – 26.11. 2019 – Jakub a Mini

26. 11. 2019 | Poslední díl
Vrr, haf, haf! Hádej, kdo přijde na večeři? Diváci se mohou těšit na speciální týden. Pochutnají si nejen účastníci, ale i jejich čtyřnozí kamarádi. Prostírat se budou talíře i misky. U prostřeného stolu se totiž sejdou chovatelé a jejich pejsci. Tři ženy a dva muži připraví jako svérázný úkol týdne občerstvení pro šest psů. Komu se to povede nejlépe?

Podle statistiky jsou Češi největší evropští pejskaři, vždyť kolik čtyřnohých členů domácností jsme za deset let existence pořadu již poznali! Tak proč je nepozvat do hry? Snesou se ale dohromady? Díky pejskům bude natáčení o něco hektičtější a páníčkové budou občas na zhroucení. V centru pozornosti bude hárající fenka Baruška a roztomilý živel Chumlee, zvyklý si svůj rajon pěkně označkovat, spadeno má hlavně na jednu kabelku.

Prostřeno – 26.11. 2019 – Jakub a MiniJinak jsou ale odměna i pravidla stejná, opět půjde o krásných šedesát tisíc pro vítěze. Bude mít největší štěstí Dana, protože šlápla do psího hovínka? Nenechte si ujít příští psí speciál a opět nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 26.11. 2019 – Jakub a Mini:


V úterý 26.11. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno Jakub (22), který má na venkově ve své historické roubence tři pejsky, na návštěvy přichází se svou Mimi. Jakub představí zajímavé bydlení, velké historické a zčásti zrekonstruované stavení, kde bydlí se svou přítelkyní a jejími dvěma dětmi. Druhý hostitel je mladý, možná se teprve hledá, skoro na samotu přesídlil z Prahy.

S o patnáct let starší partnerkou chovají kromě tří psů ještě mnoho dalších zvířat a živí se údržbou zeleně na hřbitovech. Jakub je určitě rád na čerstvém vzduchu a venku se bude k radosti pejsků i stolovat. Na jednu z hostitelek se chvíli čeká, Kuba mezitím psům uvaří polévku ze zbytků a doufá, že si pochutnají i na krevetích hlavách. Alenčina fenka Bára, která je zvyklá jen na granule, vypadá, že by úkol týdne taky ráda ochutnala. A co Jakub připraví pro své hosty?

Hovězí satay se salátem je předkrm, který se mu bohužel moc nepovede. Maso je přepečené a dosti tuhé, prý to umí lépe. Mladý kuchař je z toho poněkud nešťastný a doufá, že rajčatová polévka nebo špagety s krevetami dopadnou lépe, což je pravda, ale ke každému z chodů jsou nějaké výtky. Polévka je třeba pro Lucii bez chuti a krevety, se kterými si dal hostitel hodně práce, každému prostě nesednou.

Nejlépe dopadne poslední chod, což jsou jablkové lívanečky, kdy jablka jsou nastrouhaná přímo v nadýchaném těstě. Ovšem co Jakubovi totálně vybouchne, to je zábava. Měly se batikovat povlaky na polštářky, jenže Kuba je ne a ne najít. Prostě úplná ztráta hmoty! Hospodář proto návštěvě nabídne, aby se alespoň porozhlédla po jeho hospodářství a seznámí je i s dalšími zvířátky na své usedlosti.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jakub, v úterý 26.11. 2019 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 26.11. 2019 – Jakub a Mini:

Prostřeno – 26.11. 2019 – Jakub a Mini
Prostřeno – 26.11. 2019 – Jakub a Mini
Prostřeno – 26.11. 2019 – Jakub a Mini
Prostřeno – 26.11. 2019 – Jakub a Mini
Prostřeno – 26.11. 2019 – Jakub a Mini
Prostřeno – 26.11. 2019 – Jakub a Mini
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !