Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 26.10. 2016 - Kateřina - Moravskoslezský kraj

26. 10. 2016 | Poslední díl
V Moravskoslezském kraji se sejdou čtyři ženy a jeden mladý muž, což je poslední dobou častá sestava. Kdo si přišel pro výhru? Bez okolků se k tomu přizná Maria, která týden zahájí. Maria je už prababička a má velkou rodinu. Ještě starší než Maria je důchodkyně Jarmila, ta ale děti nemá a s Jarmilou se nemusí. Severomoravská parta je rozdělená věkově, nejmladším a šestým hostem u stolu je holčička, které je teprve pár týdnů.

Její maminka Adéla ji chová, jí a přitom kojí svoji dcerušku. A dokonce je tam s nimi i manžel, který také ochutná zbytky od stolu. Bude to někomu vadit? Miminko občas pláče, možná by raději spalo v postýlce. Zajímavé je, že Maria i Adéla jsou obě po bandáži žaludku, takže jídlu moc nedají. Úkolem týdne bude samostatný pokrm z rýže, kdo to zvládne a kdo to vzdá?

Prostřeno 26.10. 2016 - Kateřina - Moravskoslezský krajA v sobotu se tahle partička soutěžících ze severu Moravy sejde na Poslední večeři, která začne pěkně zostra. Jarmila donese dárky všem kromě Marie. A oheň je na střeše. Pak se obě důchodkyně sejdou v jedné kuchyni a společně skládají reparát ze sýrové rolády. A uzavřou mír. Bohužel se záhy ukáže, že mír nebude trvalý. Jen do příští války. Dojde i na happy end? A kdo to v Moravskoslezském kraji vyhraje? Sledujte Prostřeno!

Prostřeno – 26.10. 2016 – Kateřina:


Ve středu 26.10. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Kateřina (32). Mladá dvojnásobná maminka z Třince své hosty také přivítá v příjemném a vkusném prostředí. Má ráda zdravou a lehkou kuchyni. Katka působí, že jí jde všechno od ruky a z ničeho se nehroutí.

Přesto ji v pořadu Prostřeno s datem 26.10. 2016 zaskočí, když jí dojde smetana a musí jí pomoci manžel, ale hlavně, když jí podle zákona schválnosti vypadnou pojistky. Je sice zvyklá na to, že elektřina v jejím bytě nezvládá příliš zapnutých spotřebičů, ale dnes se to fakt nehodí. Na upečení svých kachních prsou potřebuje stálou teplotu, možná i proto hlavní chod nedopadne nejlépe. Někdo má pocit, že je maso nedodělané, zvláštní je pyré z červeného zelí, bramborové šišky jsou fajn.

Na předkrm je v pořadu Prostřeno s datem 26.10. 2016 trochu neobvyklá kombinace restovaného lososa a kuskusu se zeleninou, což je pro někoho premiéra. První chod by si zasloužil hezčí prezentaci. Co ale Katku překvapí, je chvála jejího hráškového krému, s nímž sama moc spokojená není.

Hosté jí trochu vezmou vítr z plachet, když v obýváku při šmejdění najdou paruky a obléknou si je už ke stolu, byly to ale rekvizity určené na zábavu – společné focení. Tahle kratochvíle s polaroidem se nakonec povede, soupeři pózují a hostitelčin partner fotí. Všichni si od Katky odnesou hezkou památku.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Kateřina,
ve středu 26. 10. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !