Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 26.1. 2015 – Tereza

26. 01. 2015 | Poslední díl
Jižní Morava, spojovaná s krásnými ženami a dobrou náladou, nás ve svých soutěžících nezklame – čtveřice žen a jednoho muže utvoří pohodovou partičku, která se bude společně opravdu hodně smát. A konflikt? Toho se tentokrát nedočkáme.Jihomoravská skupina soutěžících bude mít jeden zajímavý atribut – tři z žen jsou významně spojeny se zahraničím – pondělní hostitelka Tereza využívá při práci svých jazykových znalostí francouzštiny a také má francouzského přítele.

Čtvrteční hostitelka Veronika má za manžela Nora a žila nejenom v Norsku. Páteční hostitelka Kateřina měla za prvního manžela Turka a je překladatelkou z turečtiny. Úterní hostitelka Jitka sice nemá se zahraničím na první pohled nic společného, ale překvapí vás její byt plný panenek. A jediný muž týdne? Lukáš je pohodář a uvaří ve společnosti dvou koček. Vyvaří mu chlupatá stvoření 50 000 Kč, nebo někomu bude přítomnost zvířat vadit?

Prostřeno – 26.1. 2015 – Tereza:


Prostřeno 26.1. 2015 – TerezaV pondělí 26.1. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Tereza (24). Pondělní hostitelka Tereza je mladá sympatická slečna, která je okouzlena Francií, jejím jazykem, kulturou a gastronomií – a jak by ne, když má i francouzského přítele! Její menu je celé francouzské a také ve francouzštině – jen sem tam se hosté strefí s tipem, co to asi je za jídlo, zejména odhalí čokoládový dezert.

Tereza pozve hosty pořadu Prostřeno s datem 26.1. 2015 do Brna-Černovic a přizná, že kvůli natáčení museli přivézt a smontovat nový stůl, který běžně v bytě nemívají. A vysloví obavu, aby stůl nespadl… Nespadne, a dokonce unese všechny chody, které sklidí úspěch! Ať už játrová paštika s domácím chlebem, tak například krémová pórková polévka se slunečnicovými semínky.
U polévky se v pořadu Prostřeno s datem 26.1. 2015 strhne tradiční diskuze pořadu Prostřeno! na téma vývaru a „kostky“.

A skončí jako obvykle – někomu vadí, někomu nevadí. Hlavní chod byl očekáván nejvíc, ale očekávání se úplně bohužel nenaplní, maso bylo suché, nezachutnala úplně šťáva z masa, a nezachránila to ani čokoláda, která je tajnou hostitelčinou ingrediencí. A aby byla zahnána žízeň, musela se hostitelka poprat s otvíráním vína. Večer bude zajímavý až do konce!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Tereza,
v pondělí 26.1. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 26.1. 2015 – Tereza:

Prostřeno 26.1. 2015 – Tereza
Prostřeno 26.1. 2015 – Tereza
Prostřeno 26.1. 2015 – Tereza
Prostřeno 26.1. 2015 – Tereza
Prostřeno 26.1. 2015 – Tereza
Prostřeno 26.1. 2015 – Tereza
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !