Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 25.8. 2015 - Jaromír

25. 08. 2015 | Poslední díl
V Jihomoravském kraji se sice ideálně sejdou tři muži a dvě ženy, ale k ideální partičce bude mít tahle smíšená skupina daleko. Přestože věkově nikdo moc nevyčnívá, sešli se dost rozdílní lidé. Pomáhat a chránit bude policista Aleš, který v úvodu mluví o cti, ale nakonec se ukáže jako docela velký hráč. „Je absurdní, že ten, kdo navrhoval být fér, to nakonec porušil sám,“ zazní.

Markéta má zvláštní vrtochy a rozmary při jídle, sní toho málo a působí nevyzpytatelně. Polák Lukasz je sympaťák, ale pro někoho jen do té chvíle, než uvaří. S jídlem to není žádná sláva ani u kliďase Jaromíra, kterému to ale vyžehlí projížďka na koních. Nají se všichni dosyta u přátelské Petry, která přichystá pořádnou baštu? Kupodivu ani ta se nezavděčí všem a taky to pak opláče…

Prostřeno 25.8. 2015 - JaromírA co mají všichni tihle moravští „vinaři“ společného? Je to ostuda: žádný z nich nemá pořádnou vývrtku a neumí otevřít víno, které bude tentokrát i úkolem týdne… Jak dopadne bodování na Primě? Kdo vyhraje padesát tisíc? Pokud nebudete s výsledkem spokojení, což je docela možné, můžete to napravit vlastním bodováním na mobilní aplikaci Prostřeno!

Prostřeno – 25.8. 2015 – Jaromír:


V úterý 25.8. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno brusič Jaromír (30). Kliďas a pohodář Jaromír se spolehne na oblíbený bulharský salát, českou klasiku a moučník, který mu prý často peče jeho milovaná přítelkyně. Hosty pozve do rozlehlého venkovské stavení, do jehož rekonstrukce se s partnerkou vloni pustili.

Jaromír v pořadu Prostřeno s datem 25.8. 2015 uvaří opět hovězí vývar s celestýnskými nudlemi, takže bude možnost srovnání, dále předloží španělský ptáček s knedlíkem a upeče docela složité bruselské kostky, kde prý mohlo být více čokolády.

Španělské ptáčky považuje hodně soupeřů bůhvíproč za jednoduché jídlo, je to přitom docela zdlouhavá piplačka s náročnou omáčkou, a Jaromír si to neulehčí ani rýží z pytlíku, ale dá se do karlovarských knedlíků.

Proč se podle hostitele jmenuje salát šopský? Prostě podle toho, „jak se to tam všechno našupe“. Tím velmi inspiruje Aleše, který se začne předvádět s vlastními teoriemi o původu jídel, u španělských ptáčků ale výjimečně neblafuje.

Ubohé ptáčky se v papiňáku v pořadu Prostřeno s datem 25.8. 2015 převařily téměř do rozpadu, nedrží tvar, k moučníku je vystydlý svařák, úkol týdne. Svět je asi přece jen nejkrásnější z koňského hřbetu, protože krátká projížďka na koni, pro někoho vzpomínka na dětství, dojme Petru až k slzám.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jaromír,
v úterý 25.8. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 25.8. 2015 - Jaromír:

Prostřeno 25.8. 2015 - Jaromír
Prostřeno 25.8. 2015 - Jaromír
Prostřeno 25.8. 2015 - Jaromír
Prostřeno 25.8. 2015 - Jaromír
Prostřeno 25.8. 2015 - Jaromír
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !