Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno – 25.6. 2019 – Iva

25. 06. 2019 | Poslední díl
Potvrdí se, že neštěstí v lásce znamená štěstí ve hře? Prostřeno! z východních Čech bude speciální. U prostřeného stolu se sejdou tři ženy a dva muži a tentokrát nejen pro možnou výhru šedesáti tisíc korun, ale hlavně kvůli seznámení. Láska prochází žaludkem a potkají se samá opuštěná srdce. Podaří se jim najít jeden druhého? Komu rozdají soutěžící během pořadu svá červená keramická srdíčka? Nebo si je najdou diváci s podobným osudem?

Úkol týdne je stylový, soutěžící mají připravit pusinky. Jak se jim povedou a padnou i nějaké opravdové? Sledujte speciální seznamku z východních Čech a vyberte si! Během posledního premiérového Prostřeno! před prázdninami držte palce nesmělým a nezadaným! Je to i vaše šance na lásku nebo na možnou výhru deseti tisíc korun, když budete hlasovat pro svého favorita!

Prostřeno – 25.6. 2019 – Iva:


Prostřeno – 25.6. 2019 – IvaV úterý 25.6. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno Iva (40). Iva je rozvedená a s bývalým manželem má dvě děti – sedmnáctiletou dceru a dvanáctiletého syna. Druhá hostitelka má velmi příjemný byt, kde uplatnila svůj vkus nejen ona, ale i její dcera, která studuje design. Iva je zručná, umí to s barvami a laky, dokáže renovovat nábytek, což uvidíme v jejím interiéru. I v kuchyni se pohybuje s jistotou. Vyzařuje z ní sebejistota i radost ze života, baví ji ezoterika a o životě, vztazích, ale například i bylinkách umí u stolu hezky vyprávět.

Také nezatrpkla a ráda vzpomíná na své bývalé vztahy jako na hezké životní úseky. Pozitivní Iva se nestydí, dokonce klidně přizná, že jí v životě chybí sex. A pusinky, ty opravdové, rozdávala hned na prahu svého bytu, s žádným sněhem se kvůli úkolu týdne nepatlala. Na první šunkovou rolku použila nevšední recept, dokonce do náplně přidala afrodiziakální celer. Zapůsobí to na Pavla, kterému se Iva líbí?

A co její domácké menu z králíka? Kuličky v polévce byly trochu tvrdé, ale králík na bůčku a zelenině s kyprým knedlíkem a dušeným zelím byl jedna báseň. Tradiční recept nikoho nepohoršil, nedostavil se nikdo s předsudky ohledně králičího masa. Iva zabodovala a špatné nebylo ani její Tiramisu podle italského receptu, na kterém si třeba Jiří pochutnával úplně poprvé. U poznávací zábavy se hosté pobavili a celý úterní večer hodnotili pozitivně, hlavně Pavel.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Iva, v úterý 25. 6. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 25.6. 2019 – Iva:

Prostřeno – 25.6. 2019 – Iva
Prostřeno – 25.6. 2019 – Iva
Prostřeno – 25.6. 2019 – Iva
Prostřeno – 25.6. 2019 – Iva
Prostřeno – 25.6. 2019 – Iva
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !