Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 25.6. 2018 – Dominik

25. 06. 2018 | Poslední díl
Poslední premiérové Prostřeno! před letními prázdninami si opravdu užijete. V Moravskoslezském kraji se sejde ryze mužská parta, půjde tak čistě o pánskou jízdu. Bude to někomu vadit? První hostitel Dominik vyrůstal spíše se ženami, ale určitě se s tím vyrovná, vždyť pracuje na šachtě. Přestože se sejdou samí muži, bude to společnost pestrá, někteří soutěžící jsou nepřehlédnutelní: poznáme dva Tomáše, tomu staršímu se říká Hanks a žije jako na začátku minulého století – bez elektřiny v památkově chráněném dřevěném větrném mlýně.

Účastníci, kteří podnikají a pracují většinou rukama v chlapských profesích, uvaří převážně chlapská menu, nezaleknou se ani knedlíků a moučníků. Pánové si užijí i zábavu s popelářským nebo hasičským vozem. A jakého úkolu týdne se obávají? Splnitelného – surovinou jejich povinného kulinářského výtvoru bude toustový chléb.

Prostřeno – 25.6. 2018 – DominikA přesto úkol týdne někdo nesplní… Bude to pohodová parta? Najde se i tentokrát nějaký taktik? Který šťastlivec si odnese šedesát tisíc korun? A kdo ze soutěžících získá největší sympatie diváků a tím vylepší domácí rozpočet o deset tisíc korun? Sledujte Prostřeno od pondělí do pátku a určitě nezapomeňte hlasovat!

Prostřeno – 25.6. 2018 – Dominik:


V pondělí 25.6. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno horník Dominik (30). Svérázný hostitel si pro své hosty připraví svérázný večer. Dominik v bytě, kam pozve svou pánskou partu, bydlí i nebydlí. S přítelkyní má momentálně tichou domácnost, takže žije na střídačku s maminkou a u partnerky si to žehlí, seč může, když chodí za svou malou dcerou.

Prý vaří často – zda je to součást rodinné strategie, nevíme. Kdyby vyhrál, konečně by se prý možná oženil. Tak budeme Dominikovi držet palce, aby se mu jeho večeře povedla. Každá kuchyně mu je údajně malá, nejradši by asi vařil ve školní jídelně, jak vtipně komentuje svoje poněkud nervózní a chaotické vaření, ale na výsledku to není naštěstí moc znát. Pánové se zaradují, když zjistí, že na hlavní chod bude guláš s knedlíkem, který se Dominikovi povede. A moc dobře mu vyjde i poslední chod, byť je moučník jeho premiéra.

V tom případě jinak celkem kritičtí soupeři hostitelovo „sladké překvapení“ uznale chválí. Už méně se jim líbí absence ubrousků a místo nich na stole natrhaný toaleťák (!), různě přeházené nejednotné příbory a sklenice. Pivo ke guláši hostitel pije z láhve, asi to tak má rád. Kultivovaná večeře to u mladého havíře s napůl maďarskými kořeny není, ale na druhou stranu špatný není ani předkrmový smíšený salátek a krémová polévka z brokolice a hrášku. A hostitel je s vlastním výkonem nakonec docela spokojený…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Dominik,
v pondělí 25.6. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 25.6. 2018 – Dominik:

Prostřeno – 25.6. 2018 – Dominik
Prostřeno – 25.6. 2018 – Dominik
Prostřeno – 25.6. 2018 – Dominik
Prostřeno – 25.6. 2018 – Dominik
Prostřeno – 25.6. 2018 – Dominik
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice