Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 25.5. 2017 – Marián

25. 05. 2017 | Poslední díl
V Libereckém kraji vaří a prostírají tři temperamentní ženy a dva výrazní muži. Ačkoli to nejprve vypadalo, že budou jako dva kohouti, nakonec Marián a Jiří takovým chlapským způsobem spolu vycházejí a někdy se i dobře pobaví. Občas i na účet žen. Marián se nemusí s Andreou, kterou podezírá z toho, že je největší taktičkou týdne. A ještě ke všemu se ho Andrea velmi dotkne, když si na jeho večeři přinese obložený rohlík – to kdyby náhodou dostala hlad!

Marián sice umí jako bývalý číšník dobře obsluhovat a servírovat pokrmy, vychovaný ale moc není. Pro ostré slovo nejde daleko, je cholerický, hned je oheň na střeše - nenechá si ujít žádnou příležitost k hádce. Jak to vnímají ostatní? Naštěstí spíš jako žabomyší spory, takže i když je nálada u stolu občas dusná i pěkně výbušná, nikdy se do sporu nenechají vtáhnout všichni najednou. Na uzdě se drží pondělní hostitelka Lucie i poslední hostitel Jiří, který se umí krotit, povzbudit dobrou náladu, a nakonec připravit i zábavné finále.

Prostřeno – 25.5. 2017 – MariánNěkteré jídelníčky jsou jako přes kopírák, ale všichni se snaží, aby uvařili co nejlépe. Úkolem týdne jsou chlebíčky a jednohubky, takže kdyby náhodou nikomu nic nechutnalo, má příležitost se aspoň zčásti nasytit oblíbenou pochoutkou studené kuchyně, která nesmí chybět na žádné oslavě či večírku. A těch nás na severu Čech čeká hned pět a jen jeden bude nejlepší. Kdo se stane hostitelem týdne a získá 60 000 korun? Sledujte Prostřeno! každý všední den a dozvíte se to!

Prostřeno – 25.5. 2017 – Marián:


Ve čtvrtek 25.5. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno číšník a podnikatel Marián (41). Nikdo netipoval, že je Marián pozve do vybaveného domu, představovali si spíš mládenecký byt. A jaký je kuchař? To je také záhada. Tváří se, že neumí vůbec vařit, ale po příchodu soupeři očekávají spíš okázalou hostinu. A už vědí, proč mu včera tak šlo střílení u Andrey. Marián má celou zeď v obýváku plnou zbraní, tak pozor na něj!

V televizi už jednou byl, když ho v pořadu Ano, šéfe! Zdeněk Pohlreich učil připravovat cappuccino. Jak se mu bude dařit v Prostřeno!? Předkrm, plněná obložená bagetka, je vydatný i dobrý a hladový Jiří první chod opravdu ocení. Marián si pro své hosty ještě připraví panenku s překvapením, další vývar a nepečenou buchtu ze sušenek. Místy je legrace, místy je ale u jídla pěkné dusno. Marián se ukáže jako svérázný hostitel, který se s ničím a nikým nemaže. A už vůbec ne s Andreou.

Hosté budou svědky otevřeného střetu u stolu. Proč? Mariána rozzuří, že si k němu Andrea donesla obložené rohlíky pro případ hladu a že ho obvinila z toho, že nedopekl svůj dezert – ten je ovšem nepečený a z hotových sušenek. A zdá se, že mu v žaludku už pěkně leží i Leona. Jak tohle dopadne? Kdo je v soutěži hlavně pro peníze? Napraví atmosféru hra Člověče, nezlob se?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Marián,
ve čtvrtek 25.5. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 25.5. 2017 – Marián:

Prostřeno – 25.5. 2017 – Marián
Prostřeno – 25.5. 2017 – Marián
Prostřeno – 25.5. 2017 – Marián
Prostřeno – 25.5. 2017 – Marián
Prostřeno – 25.5. 2017 – Marián
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles