Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Kdy se slaví Halloween v roce 2017?Kdy se slaví Halloween v roce 2017? Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.10. 2017
Dnes má svátek Teodor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Prostřeno 25.5. 2015 - Jakub

25. 05. 2015 | Poslední díl
Pražská pětka je pestrá a v pohodě. Dva mladí muži a tři ženy jsou tolerantní, nedělají si schválnosti a dokonce najdou pochopení pro Kristýnu, která už rok není maso a uvaří jim veganskou večeři. Možná je to tím, že tři Pražáci už také zkoušeli maso ze svého jídelníčku vynechat. Věřili byste tomu, že si budou přidávat sójové maso?!

Mají takový hlad, nebo je opravdu tak dobré? Obojí! O nervy i zábavu se postará úkol týdne – molekulární kuchyně. Natlakovaný šopský salát dokonce osprejuje hosty i tabuli! Ale účastníci tomu molekulárnímu vaření snad ještě přijdou na chuť: „Hnusí se mi to čím dál tím míň,“ tvrdí Jakub, a ve finále u Barbory se to vážně povede.

Prostřeno 25.5. 2015 - JakubBude vůbec někdo taktizovat? Jeden hráč se najde. Marek chce vyhrát a míní bodovat nízko. Jeho odhodlání má však kolísavý charakter a nakonec udělá taktickou chybu. Jakou? To uvidíte, když si nenecháte ujít další týden s kulinářsko-hostitelskou show Prostřeno!

Prostřeno – 25.5. 2015 – Jakub:


V pondělí 25.5. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno muzikant a punker Jakub (31). Jako „docela normální blázen“ představí se první hostitel, který sice vypadá jako punker a je punker, ale také mírumilovný a pohodový otec dvou malých dětí. „Nehádám se, neperu se, doufám, že jsem v pohodě,“ říká v pořadu Prostřeno s datem 25.5. 2015 ženatý technik Jakub.

Doma, ve svém veselém oranžovém bytě na Střížkově, prý vaří především on, proto ho v kuchyni hned tak něco nezaskočí. Snad jen úkol týdne, na který se jde raději zeptat odborníků.

Jakub v pořadu Prostřeno s datem 25.5. 2015sází na kvalitní suroviny už proto, že nemá rád moc koření nebo přesolené jídlo, raději nechá vyznít kvalitní telecí a hovězí maso. K tataráčku z telecího dokonce upeče domácí chleba, na hlavní chod uvaří specialitu světové kuchyně – svíčkovou Stroganov, do trendové kuchyně bez pšenice míří jeho dezert s pikantní ostružinovou omáčkou.

Ochutná i Kristýna, která už rok maso skoro nejí? Jakub má doma zajímavou sbírku nástrojů, které si zahrály i ve filmech. Jak to bude v pondělí ladit nejen u stolu, ale i v improvizovaném orchestru?

Nenechte si ujít Prostřeno, kde uvaří hostitel Jakub,
v pondělí 25.5. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 25.5. 2015 - Jakub:

Prostřeno 25.5. 2015 - Jakub
Prostřeno 25.5. 2015 - Jakub
Prostřeno 25.5. 2015 - Jakub
Prostřeno 25.5. 2015 - Jakub
Prostřeno 25.5. 2015 - Jakub
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Diamanty