Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 25.4. 2017 – Dana

25. 04. 2017 | Poslední díl
V libereckém Prostřeno! se u stolu sejdou čtyři ženy a jediný muž. Ministerský úředník se dvěma křestními jmény Kamil Jan připomíná Anetě Valdštejna, pro Danu je to u stolu zdatný teoretik, ale v kuchyni slabší praktik, každopádně se mezi dámami neztratí a zábavu nezkazí. Ministerský rada Kamil je výrazný protihráč, kterému patří finále. V pondělí a úterý uvaří dvě kadeřnice, která bude lepší hostitelka? Mladá Petra, nebo zkušená Dana?

A pak je tu ještě zdravotní sestřička Darina, která sama vychovává syna a přitom studuje a opravuje svůj dům a personální referentka Aneta, která se kvůli pořadu dokonce přestěhovala ke svému příteli. Příjemná sestava je v kuchyni celkem vyrovnaná, nikdo nejde domů hladový, i když ani překvapením se nevyhneme. Úkolem týdne jsou pomazánky. Kdo bude nejvíce taktizovat?

Prostřeno – 25.4. 2017 – DanaNejvíce řečí má Kamil a soupeřům se zdá, že potom, co Dana uspořádala pohodový a zábavný večer, už není tak přátelská jako předtím. Dana je prostě žena od rány a s ničím se moc nemaže, dokonce ani s vlastním etnikem. Má originální názory a ochotně se o ně podělí s hosty i diváky. A kdo to nakonec v Libereckém kraji vyhraje a celý šťastný si odnese 60 000 korun? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno – 25.4. 2017 – Dana:


V úterý 25.4. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Romka Dana (47). Vyučená prodavačka, nyní kadeřnice Dana, vdaná matka dospělých dětí, zaboduje svým rovným přístupem a samozřejmě hlavně svým kuchařským uměním. Už první chod voní až z obrazovky, velká plněná pečená brambora v alobalu se dvěma dresinky vpadá lákavě a také to není moc okoukané jídlo. Hosté se těší i na hovězí vývar s domácímu nudlemi, i když někteří z Daniny polévky cítí polévkové koření a ona se s tím ani nijak netají.

Co ji ale překvapí, je Kamilův dotaz, zda do ní také předsmažila zeleninu. Dana jen vrtí hlavou…Též i nad tím, že k jejímu lososu se zeleninou a rozpečenou domácí bagetou si Kamil žádá další citron, i když kuchařka už rybu pokapala dost. A Petra sebekriticky přiznává, že Daně vyšla bagetka určitě lépe než včera jí. Co Daně chutná z romské kuchyně? Sama prý některá jídla nemusí, ale aby hosty potěšila, místo úkolu týdne uvaří halušky, čímž u návštěvy určitě zaboduje.

A také nic nepokazí svou typicky romskou zábavou s hudbou a tancem. Ale výzva soupeřů dostane Danu do rozpaků a bojí se, že až ji uvidí její rodina a národ, bude to ostuda… Pamatuje si Dana vůbec něco z romštiny? Co jí ale problémy nedělá, je Anetin dotaz, zda se cítí jako Romka, nebo Cikánka. Vše vysvětlí na rovinu podle toho, jak to sama vidí a cítí. A sama je moc zvědavá, jak se v jejím naklizeném bytě budou soupeři cítit…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Dana,
v úterý 25.4. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 25.4. 2017 – Dana:

Prostřeno – 25.4. 2017 – Dana
Prostřeno – 25.4. 2017 – Dana
Prostřeno – 25.4. 2017 – Dana
Prostřeno – 25.4. 2017 – Dana
Prostřeno – 25.4. 2017 – Dana
Prostřeno – 25.4. 2017 – Dana
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !