Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 25.3. 2019 – Nikola

25. 03. 2019 | Poslední díl
Prostřeno! se tentokrát přestěhuje do Plzeňského kraje, kde se o titul nejlepšího hostitele a výhru 60 tisíc korun utká pěkně promíchaná partička - tři ženy a dva muži. Diváci se mohou těšit nejen na jídla, v nichž převládá kuřecí maso a žampiony, ale i na jeden moderní dům jako ze škatulky. Úkolem týdne budou plzeňské speciality, jak si s nimi poradí třeba Martina, která žila léta v Anglii?

Víte, co je třeba takový báč, pískorky, vošouchy, brčálka, šíšánky, vošouchy, machout, žebračka, roháč či pletýnky? A protože jsme na Plzeňsku, chybět nesmí třeba ani takový pivní štrúdl. Jakou z místních specialit si soutěžící vyberou? Prostřeno! bude tentokrát na úrovni, boduje se vysoko a je to napínavé.

Ani závist nebo pomluvy nesehrají na západě Česka neblahou roli: „Celý týden jsme se k sobě chovali jako lidi,“ libuje si Martin a trochu se obává, co pak třeba uslyší a uvidí v televizi. Zbytečně, radost pohledět… Sledujte další Prostřeno! od pondělí do pátku a nezapomeňte hlasovat, vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 25.3. 2019 – Nikola:


V pondělí 25.3. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno Nikola (29). První hostitelka pozve hosty do plzeňského panelákového bytu. Nikola vystudovala na univerzitě sociologii a je vdanou maminkou malého chlapečka. Svému oboru se zatím nevěnuje, ale během přípravy pondělní večeře se projeví jako inteligentní sebevědomá žena, která nemá problémy ani s vařením, ani jako hostitelka. Své hosty dokáže nejen dobře nasytit, ale také pobavit.

V kuchyni, kde se rozhodla pro moderní menu, které spojuje prvky naší i cizí kuchyně, si vede jistě, nezmatkuje a nechybuje. Předkrm variuje hned několik slaných pochoutek, hosté si mohou vybrat mezi avokádovým salátem, krevetami, lososem se zapečenými brambory, úkol týdne bude též z brambor. Návštěva ochutná křupavé placičky hned k přípitku. Nikola nepodceňuje servírování, takže hráškovou polévku doprovodí úhledně vykrajované slaninové chipsy i parmezán, což hosty potěší.

A výborný je i hlavní chod v italském duchu: kuřecí prsa plněná mozzarellou a sušenými rajčaty nevyschla a žampionové rizoto zůstalo krásně krémové. To platí i o sladké tečce, co je cheesecake s bílou čokoládou a borůvkovým přelivem. Uhádnou soupeři, jaké národnosti je hostitelčin manžel? A kdo uhádne nejvíce hlášek z filmů, podpořených balónky s héliem? Vítěze čeká lákavá odměna – hostitelčin nakládaný hermelín. Prozradí Nikola krajový úkol týdne?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Nikola, v pondělí 25. 3. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 25.3. 2019 – Nikola:

Prostřeno – 25.3. 2019 – Nikola
Prostřeno – 25.3. 2019 – Nikola
Prostřeno – 25.3. 2019 – Nikola
Prostřeno – 25.3. 2019 – Nikola
Prostřeno – 25.3. 2019 – Nikola
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !