Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 25. 11. 2015 - Stanislav

25. 11. 2015 | Poslední díl
Na Vysočině se u stolu sejdou tři muži a dvě mladé ženy, které rády vaří. Dva ze tří mužských účastníků jsou zapálení fandové do her. Petr je sportovní fanda, sparťan jako poleno. Nejmladší Lukáš je zase blázen do hlavolamů a hlavně do Rubikovy kostky.

Ta sice letěla nejvíce v osmdesátých letech, ale Lukáš jí propadl ve třetím tisíciletí. Doma má spoustu exemplářů a některé nejsou ani ve tvaru kostky! Kostky, ale ty bujonové, se během vaření na Vysočině objeví několikrát, např. první hostitel postaví svoji „babiččinu polévku“ jen na vývaru z polotovaru.

Prostřeno – 25. 11. 2015 - StanislavPrvní a poslední muž také u stolu nepijí. Lukáš vzhledem k věku ani nemůže, ale také je mormon a ve finále nedostane u Lukáše alkohol nikdo. A Petr? Ženy se domnívají, že je opatrný a hlídá se, protože „když se napije, je brutálně agresivní…“ Budou tentokrát lepší kuchařky holky? Nebo všechny překvapí Standa, otec na rodičovské dovolené či benjamínek Lukáš, kterého vaření baví?

Na Vysočině nikdo moc netaktizuje ani nerozdává rozumy, proto se hodnotí opravdu spíš kuchařský a hostitelský výkon. A jak to bude s úkolem týdne? Najde se na Vysočině vůbec někdo, kdo stihne připravit nějakou místní specialitu?

Prostřeno – 25.11. 2015 – Stanislav:


Ve středu 25.11. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno řidič Stanislav (38). Stanislav pozve své soupeře do vesnice Rozkoš. Splní slibný název sídla středečního večírku očekávání? „Masa mám dost, ale špatně jsem si ho spočítal, matika mi nikdy nešla,“ uvědomuje si Standa chybu už při servírování předkrmu.

Biftečků z panenky osmažil na pánvi méně, než původně chtěl. A také chtěl v bramborářském kraji dotáhnout do konce nějakou specialitu týdne, jak to ale dopadne? K masitému předkrmu by se hodil i nějaký ten dip, co tam ale dělá ta studená neoloupaná brambora? Chybičky mají i další chody: polévka je spíš pepřovka než česnečka, Zuzaně hoří pusa.

Kyselé zelí je v pořadu Prostřeno s datem 25.11. 2015 moc kyselé, noky jsou vlažné a kuře je bohužel bez šťávy. Škoda, že trochu toho piva s ochutnávkou, za níž se pojede na zábavu, nebylo už k hlavnímu chodu, třeba by hostům jídlo klouzalo lépe do krku.

A ovocný dort
- Standou s láskou ušlehaný, upečený a ozdobený – návštěvu doslova zdrtí velikostí porce. Dojí moučník někdo až do konce? Zbytků bude hodně, ještěže má Standa obrovského bernardýna, co ty zbytky možná spase.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Stanislav,
ve středu 25. 11. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 25. 11. 2015 - Stanislav:

Prostřeno – 25. 11. 2015 - Stanislav
Prostřeno – 25. 11. 2015 - Stanislav
Prostřeno – 25. 11. 2015 - Stanislav
Prostřeno – 25. 11. 2015 - Stanislav
Prostřeno – 25. 11. 2015 - Stanislav
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !