Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 25. 1. 2018 – Lubomír

25. 01. 2018 | Poslední díl
První premiérové Prostřeno! v roce 2018 se odehraje v Praze a Středočeském kraji, dvakrát se podíváme do Rakovníka. Těšit se můžete na čtyři ženy a jediného muže, dvě hostitelky od sebe dělí skoro půlstoletí, benjamínkem pořadu je navíc vegetariánka. Teenagerka Markéta šokuje tím, že kolegům nepodá ruce – má prý panický strach z virů, mikrobů a bakterií. Ale v jejím doupátku to nijak sterilně nevypadá, spíš naopak…

Jako úkol týdne bude bonusový chod z cizrny, to by mohla studentka Markéta znát. Nebude mít během týdne hlad? Nebo se jí soupeři dodatečně přizpůsobí? A jak bude Markéta bodovat? Tato otázka se logicky vynoří vždy, když se u stolu objeví někdo, kdo by maso nevzal do úst. Středočeská pětice v tom není jednotná a rozdělí se na dva tábory.

Prostřeno – 25. 1. 2018 – LubomírKdo všechno se bude cítit ukřivděný? A čím překvapí maminka Martina? Ta si přinese vlastní mističky, ve kterých si domů odnáší to, co u stolu nesní. Finále v její režii bude hravá i výchovná „večeře s přesahem“.  Lákadlem pro to stát se nejlepším hostitelem je nadále výhra 60 tisíc korun.

 K další odměně v podobě 10 tisíc korun dopomohou svými hlasy diváci, kteří mohou ze soutěžících vybrat toho, jenž se jim nejvíce líbí. A s prázdnou neodejde ani jeden z hlasujících diváků, který si může rovněž odnést 10 tisíc korun. Dívejte se na premiérové Prostřeno! a hlasujte!

Prostřeno – 25. 1. 2018 – Lubomír:


Ve čtvrtek 25.1. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno podnikatel Lubomír (25). Na večeři u jediného muže týdne, mladého podnikatele Lubomíra, jsou dámy hodně zvědavé. Luboš vypadá, že má jídlo rád, že mu i rozumí, a může hodně překvapit. Sebevědomý hostitel ale bude nakonec docela zklamaný. Ne ze svého výkonu, jako z návštěvy.

Určitě si něco myslí o pověstném házení perel… Vsadil hodně na suroviny a celkem jednoduché postupy, chtěl být moderní a světový, jenže možná až moc. Svým způsobem nejlépe dopadl start, salát s ovčím sýrem se ukázal jako dobrý nápad a dámy nechaly své talíře prázdné. Dokonce ani obávaný ovčí sýr nikdo neodmítl, dokonce ani Markéta!

Vývar s játrovými knedlíčky může bez knedlíčků i Markéta, protože v něm není ani stopa masa. Bohužel je ale polévka studená. Kritika Lubošovi na náladě nepřidá, ale dorazí ho hlavní chod, který skoro nikomu nechutná. Tagliatelle s bazalkovým pestem jsou přijaty dobře a může je i Markéta, ale velký steak z tuňáka, obalený v sezamu, dámy zklame. Sezam je prý hořký a tuňák také dost studený, no docela katastrofa. Z hlediska hostitele jde o čirý nevděk, neznalost. A nejednoznačně dopadne i sladká tečka, náročná na přípravu, protože makronky je podle Luboše nutné vážit na gramy.

A pro jistotu si je připravil den předem. Na v menu avizovanou zmrzlinu se slaným karamelem už rezignoval, prý proto, že je toho jídla už nějak moc. Makronky jsou opravdu sladké, navíc je jich málo. A dámy u Luboše občas žízní… Prostě nezavděčíš se lidem všem, to platí u jídla dvakrát. K tomu Zdeňka zase začne šít do Markéty s Martinou. Ve čtvrtek se budou dlabat dýně a po tomhle jejím rýpání by mohla být Markéta s nožem v ruce až nebezpečný tvor. Navíc když jsme v Hrdlořezech…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Lubomír,
ve čtvrtek 25.1. 2018 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 25. 1. 2018 – Lubomír:

Prostřeno – 25. 1. 2018 – Lubomír
Prostřeno – 25. 1. 2018 – Lubomír
Prostřeno – 25. 1. 2018 – Lubomír
Prostřeno – 25. 1. 2018 – Lubomír
Prostřeno – 25. 1. 2018 – Lubomír
Prostřeno – 25. 1. 2018 – Lubomír
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !