Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 24.9. 2013 - Lenka

24. 09. 2013 | Poslední díl
Jan, jediný muž týdne, se těší na starší ženy, což mu vyjde. Zato první hostitelka Štěpánka lamentuje, když jí do stavení dorazí převaha dam. „Chtěla jsem aspoň tři chlapy,“ lomí v pořadu Prostřeno rukama.

Na velkou zábavu a vynikající pochoutky je zvědavá akční Lenka, která doufá, že bude legrace. Bude! I spousta zážitků a dobrého jídla. Také kopce domácí zmrzliny, protože to je tajný úkol týdne. Jak dlouho se ho podaří utajit? To uvidíte v dalších dílech Prostřeno.

Prostřeno 24.9. 2013 - Lenka„Tolik zmrzliny jsem nesnědl snad za celý život,“ směje se Honza, který úkol odhalí a vyrobí ovocný shake. Lenka má podávat sorbet. Dostanou se ale do jejího kusu ledu hosté bez sbíječky? Monika hledá na internetu francouzský parfait, který neumí vyslovit a zatím ani udělat.

Ale „povinná jízda“ se mladé mamince povede na jedničku! A protože všichni celý týden vzdychají po kávě, dostanou ve finále od Mily alespoň kávovou zmrzlinu se zrníčky lógru. Dívejte se na pohodové Prostřeno z Vysočiny, které potěší milovníky romantiky, žiraf, keramiky a zmrzliny zvlášť.

Prostřeno – 24.9. 2013 – Lenka:


V úterý 24.9. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno svérázná Lenka (59). Duchem mladá a jinak veselá Lenka na své štěstí nevěří. „Při mé smůle,“ zahajuje snad každou větu. „Jen ne další zmrzlinu,“ nepřeje si. Teď ji ale musí v pořadu Prostřeno s datem 24.9. 2013 sama připravit! „Už dneska?!“ nevěří svým očím a uším. Sorbet?

„To udělám úplně jednoduše,“ Lenka se rychle vzchopí a v pořadu Prostřeno s datem 24.9. 2013 předvede kuchařský koncert. „Tohle menu chutná mně, tak snad zachutná i jim,“ předpokládá Lenka o jídlech směřujících lehce do Francie. Na jídelníčku je cibulačka a hovězí na víně.

Proč si pro soutěž Prostřeno s datem 24.9. 2013 vybrala hovězí krk? „Je trošku prorostlejší, ale to právě dodává masu šťavnatost,“ vysvětluje. „Prorostlé nemusím, ale domácí paštika s domácím chlebem, to zní velice slibně,“ těší se Honza na luxusní předkrm.

Paštika, chléb i višňové čatní jsou opravdu vynikající. Polévka je trochu přesolená a závěrečné třešňové želé sice vypadá v pořadu Prostřeno s datem 24.9. 2013 vábně, kdyby se ovšem Lence nesrazil krém.

„Žádná májové veselí to nebylo,“ konstatuje lehce zklamaná hostitelka a pozve kolegy do jihlavské zoo. S výběrem zábavy u milovníků zvířat zaboduje. Dozvědí se, co večeří žirafy, které si mohou nakrmit a pohladit!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Lenka,
v úterý 24.9. 2013 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 24.9. 2013 - Lenka:

Prostřeno 24.9. 2013 - Lenka
Prostřeno 24.9. 2013 - Lenka
Prostřeno 24.9. 2013 - Lenka
Prostřeno 24.9. 2013 - Lenka
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !