Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.04. 2024
Dnes má svátek Rudolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 24.5. 2019 – Kyle

24. 05. 2019 | Poslední díl
Jako poslední se k plotně postaví Američan Kyle. Profesí bylinkář a likérník, táta pěti dětí. Když Kyle odjížděl na dobrovolnickou misi, asi netušil, jak dopadne. Partnerka ho opustila a na děti zůstal sám. Ale na Moravě se mu zalíbilo. Kyle jakožto „táta-máma“ se umí postarat o všechno, o celou domácnost a vaření pro něj není žádný problém. Kyle nachystá menu plné zahraničních pochoutek – lososový tatarák, kuřecí citronová vaječná polévka, tacos a burrito a cheesecake s borůvkovou omáčkou, mocha zmrzlina. Co na cizokrajné chody řekne například Priska? A co ostatní? Priska se bude pokoušet Kyla seznámit. Jen co uvidí jeho bydlení, pochopí, že tady by se ženská ruka hodila. A jak skončí celý týden? Kdo vyhraje? Zvítězí dobré jídlo, nebo taktika? A dojde i k seznámení?

Prostřeno – 24.5. 2019 – Kyle:


V pátek 24.5. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno - Kyle Bairnsfather (50).  Kyle pracuje jako alchymista-likérník. Pěstuje různé bylinky a zkouší, co se s nimi dá vše připravit. Má vlastní likérku, kde vyrábí tradiční likéry podle starých receptur. Je to Američan, pochází z Bostonu. Do České republiky přijel v roce 1993 – původně jel do Ostravy jako dobrovolník humanitární organizace odboru urbanismus regionálního rozvoje.

 Prostřeno – 24.5. 2019 – KylePracoval pak na ostravském magistrátu a v České republice se mu tak zalíbilo, proto tu zůstal. Má rád Jeseníky, žije v rodinném domě v Bělé pod Pradědem. Má pět dětí od devíti do devatenácti let, které vychovává sám, matka rodinu opustila kvůli nové komunitě, kde žije v mongolském stanu. Do pořadu Poesledního hostitele přihlásil jeho kamarád, protože Kyle rád vaří. Pokud by vyhrál, tak by vzal své děti na dovolenou do Egypta, kde by se společně potápěli.

Charakter: Sám o sobě tvrdí, že je pohodový, společenský, zvědavý a laskavý.
Zájmy: Miluje přírodu, hory, věnuje se turistice, jezdí na kole, rád se potápí a fotí pod vodou. Baví ho četba historické a filozofické literatury.
Vztah k vaření: Vařit se naučil ve třinácti letech od maminky a dnes vaří každý den pro své děti. Rád připravuje mexická, italská a asijská jídla. Vaří i česká jídla nebo dělá staré americké recepty, vegetariánská jídla a saláty, peče dorty a připravuje předkrmy.
Chutě: Mezi jeho oblíbená jídla patří vše, co je dobré a chutné.
Nesnáší: Vnitřnosti. Při stolování nemá rád přeplácaný stůl, vadí mu zbytečné talíře a sklenice.
Motto: Create Your Own Reality!
Očekávání: Těší se na nové lidi, jídlo a zábavu.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Kyle, v pátek 24. 5. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 24.5. 2019 – Kyle:

Prostřeno – 24.5. 2019 – Kyle
Prostřeno – 24.5. 2019 – Kyle
Prostřeno – 24.5. 2019 – Kyle
Prostřeno – 24.5. 2019 – Kyle
Prostřeno – 24.5. 2019 – Kyle
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !