Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 24.5. 2017 – Andrea

24. 05. 2017 | Poslední díl
V Libereckém kraji vaří a prostírají tři temperamentní ženy a dva výrazní muži. Ačkoli to nejprve vypadalo, že budou jako dva kohouti, nakonec Marián a Jiří takovým chlapským způsobem spolu vycházejí a někdy se i dobře pobaví. Občas i na účet žen. Marián se nemusí s Andreou, kterou podezírá z toho, že je největší taktičkou týdne. A ještě ke všemu se ho Andrea velmi dotkne, když si na jeho večeři přinese obložený rohlík – to kdyby náhodou dostala hlad!

Marián sice umí jako bývalý číšník dobře obsluhovat a servírovat pokrmy, vychovaný ale moc není. Pro ostré slovo nejde daleko, je cholerický, hned je oheň na střeše - nenechá si ujít žádnou příležitost k hádce. Jak to vnímají ostatní? Naštěstí spíš jako žabomyší spory, takže i když je nálada u stolu občas dusná i pěkně výbušná, nikdy se do sporu nenechají vtáhnout všichni najednou. Na uzdě se drží pondělní hostitelka Lucie i poslední hostitel Jiří, který se umí krotit, povzbudit dobrou náladu, a nakonec připravit i zábavné finále.

Prostřeno – 24.5. 2017 – AndreaNěkteré jídelníčky jsou jako přes kopírák, ale všichni se snaží, aby uvařili co nejlépe. Úkolem týdne jsou chlebíčky a jednohubky, takže kdyby náhodou nikomu nic nechutnalo, má příležitost se aspoň zčásti nasytit oblíbenou pochoutkou studené kuchyně, která nesmí chybět na žádné oslavě či večírku. A těch nás na severu Čech čeká hned pět a jen jeden bude nejlepší. Kdo se stane hostitelem týdne a získá 60 000 korun? Sledujte Prostřeno! každý všední den a dozvíte se to!

Prostřeno – 24.5. 2017 – Andrea:


Ve středu 24.5. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno dvojnásobná maminka Andrea (28). Třetí hostitelka se svěří s tím, že to neměla v životě nijak lehké, ale s nynějším přítelem, otcem své mladší dcery, je spokojená. Přesto s démony minulosti, o které nerada mluví, občas stále bojuje. Někdy i se svými hosty, hlavně s Mariánem. Soupeře překvapí, jak moc je Andrea, která by si asi moc přála vyhrát, nervózní.

Hostům servíruje jako první chod „lehký salátek s domácí bagetkou“, který by si zasloužil více dochutit. Na bagety je hostitelka hrdá, Lucii se ale zdají málo křupavé. Vývar je bohužel studený, pečené brambory s česnekovým dipem a naloženou krkovičkou se dost podobají první večeři u Lucie. Andrea však vepřové plátky ještě obalila v těstíčku, obal ale na mase nedrží a je poněkud blemtavý.

A česnekový dip je česnekový až příliš. Atmosféra u stolu pomalu ale jistě houstne, Andrea má pocit, že se návštěvě ničím nezavděčí. Marián navíc trvá na výzvě týdne: hostitelčina starší dcera je mažoretkou a maminka od dcery určitě něco odkoukala.

Dokáže Andrea předvést manipulaci s hůlkou a pochod? Hostitelce se do toho ale vůbec nechce… Ovšem nakonec se docela odreaguje. Jako zábavu si připravila laserovou střelnici s hlavami soupeřů na místě terčů, včetně své vlastní. A užijí si to všichni…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Andrea,
ve středu 24.5. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 24.5. 2017 – Andrea:

Prostřeno – 24.5. 2017 – Andrea
Prostřeno – 24.5. 2017 – Andrea
Prostřeno – 24.5. 2017 – Andrea
Prostřeno – 24.5. 2017 – Andrea
Prostřeno – 24.5. 2017 – Andrea
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !