Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 24.4. 2017 – Petra

24. 04. 2017 | Poslední díl
V libereckém Prostřeno! se u stolu sejdou čtyři ženy a jediný muž. Ministerský úředník se dvěma křestními jmény Kamil Jan připomíná Anetě Valdštejna, pro Danu je to u stolu zdatný teoretik, ale v kuchyni slabší praktik, každopádně se mezi dámami neztratí a zábavu nezkazí. Ministerský rada Kamil je výrazný protihráč, kterému patří finále. V pondělí a úterý uvaří dvě kadeřnice, která bude lepší hostitelka? Mladá Petra, nebo zkušená Dana?

A pak je tu ještě zdravotní sestřička Darina, která sama vychovává syna a přitom studuje a opravuje svůj dům a personální referentka Aneta, která se kvůli pořadu dokonce přestěhovala ke svému příteli. Příjemná sestava je v kuchyni celkem vyrovnaná, nikdo nejde domů hladový, i když ani překvapením se nevyhneme. Úkolem týdne jsou pomazánky. Kdo bude nejvíce taktizovat?

Prostřeno – 24.4. 2017 – PetraNejvíce řečí má Kamil a soupeřům se zdá, že potom, co Dana uspořádala pohodový a zábavný večer, už není tak přátelská jako předtím. Dana je prostě žena od rány a s ničím se moc nemaže, dokonce ani s vlastním etnikem. Má originální názory a ochotně se o ně podělí s hosty i diváky. A kdo to nakonec v Libereckém kraji vyhraje a celý šťastný si odnese 60 000 korun? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno – 24.4. 2017 – Petra:


V pondělí 24.4. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno kadeřnice Petra (28). Aby se u stolu nerozhořely nějaké velké vášně, jediný zástupce silného pohlaví Kamil přijde na seznamovací večeři k sympatické kadeřnici, která svou profesi nezapře pestrobarevným účesem, s hasícím sprejem. Okamžitě se tak pasuje na baviče týdne. A hořet bude, ale hasit se nebude! Petra totiž svůj večer korunuje ohnivou show.

V zábavě se angažuje její partner, se kterým žije v Liberci. Sama Petra pak hostům předvede něco málo ze svého žonglování. Co předvede v kuchyni? Petra se snaží, i když hosté u ní trochu žízní. Úvodní salát s kuřecím masem a sýrem je třeba pro Kamila málo ochucený, ale pro někoho je v něm zase až moc majonézy, která pak přebíjí chuť zeleniny. A polévka „Pepunie“, což je oblíbený rodinný vánoční recept, je na tom podobně. Údajně hustá, mdlá, dokonce „podivná hmota, kterou už někdo jednou jedl“, ta prostě soupeře nenadchne.

Lépe dopadne hlavní chod – kuře s nádivkou a šťouchaný brambor. V nádivce jsou houby, část připravila hostitelka bez hub  - to kdyby se našel někdo, kdo houby prostě nepozře. Na kuře se chvíli čekalo. Stál hlavní chod za to čekání? Prý by si maso zasloužilo více soli a možná i šťávy. Moučník tiramisu většině hostů chutná, jen Dana nechápe „co je to za moderní hit“. Nikdy prý tiramisu nepřišla na chuť…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Petra,
v pondělí 24.4. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 24.4. 2017 – Petra:

Prostřeno – 24.4. 2017 – Petra
Prostřeno – 24.4. 2017 – Petra
Prostřeno – 24.4. 2017 – Petra
Prostřeno – 24.4. 2017 – Petra
Prostřeno – 24.4. 2017 – Petra
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !