Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno 24.4. 2014 - Michaela

24. 04. 2014 | Poslední díl
Dagmar, Věra, Jana, Míša a Jarmila je pětice jihočeských žen rozdílných osudů a charakterů, které se sejdou v pořadu Prostřeno u jednoho stolu. A jen jedna z nich vyhraje krásných 50 000 korun. Tento týden to nebude tolik o gastronomii jako spíš o taktice. Povinný úkol ovlivní doznívající Velikonoce – Jihočešky musí různým způsobem zpracovat vařená vejce.

Na jídelníčcích budou též závitky, řízky či plátky masa a k nim převážně brambory šťouchané, občas dost maštěné. Vynoří se jedno silné téma, které k hostitelské show nepochybně patří a divákům občas určitě bleskne hlavou. Je vhodné se na slavnostní večeři navléct do tepláků? Věra si myslí, že ano: „Kdybych přišla v pytli, je to jedno, já jsem tady kvůli jídlu.“ Míša a jinak pozitivní a smířlivá Dagmar soudí opak.

Prostřeno 24.4. 2014 - Michaela„Taková kvočna,“ tvrdí o ní Věra. „To já jsem takový kohout,“ charakterizuje se. „Je fakt, že někdy prudí, ale kdyby tady nebyla, tak by bylo mrtvo,“ uvědomuje si Dagmar. Jana se střetů neúčastní a má pocit, že plýtvá energií pro lidi, kteří to ani neocení. To se ale teprve ukáže, protože i když tento týden v pořadu Prostřeno padne snad poprvé v soutěži pouhý jeden jediný bod, přece se na jihu Čech někdo bude smát jako poslední…

Prostřeno – 24.4. 2014 – Michaela:


Ve čtvrtek 24.4. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno smutná slečna Michaela (19). „Myslím si, že v soutěži budu působit jako naprostá mrcha,“ uvědomuje si jinak hodná samoživitelka, která se do soutěže přihlásila kvůli výhře. „Tomu podmiňuju i to svoje chování a bodování,“ dodává.

Mladičká maminka bydlí s dvouletou dcerkou v azylovém domě a peníze by se jim moc hodily. Proto vaří v bytě, kde žije její maminka se sestrou, čímž si vyslouží první kritiku výbušné Věry. Michaela v pořadu Prostřeno s datem 24.4. 2014 moc nemluví, když se ale ozve, umí být i vtipná. „Jestli tohle ztuhne, tak si pořídím další dítě,“ zaklíná želatinu v povinném receptu na vejce v rosolu. Výsledek vypadá dost nevábně a nelíbí se soupeřkám ani hostitelce.

Prdnu tam ty nudle, prdnu tam tu zavářku,“ moc se nepárá s přípravou kuřecího vývaru nezkušená kuchařka. Polotovar v podobě játrové zavářky ji ale bude stát body. Není totiž sama, kdo boduje proklatě nízko… Navíc caprese se sušenou bazalkou je plné oleje. Plněná kuřecí kapsa doprovází šťouchané brambory, z nichž teče omastek, a jsou studené „jak led“.

Věra Míše v pořadu Prostřeno s datem 24.4. 2014 vrátí údajně špinavou sklenici a hostitelka ji vyzve, ať si ji jde tedy sama utřít. Jak to dopadne? Kdo tuhle přestřelku vyhraje? Potlesk si nakonec Michaela vyslouží za vlastní ukázku breakdance a moučník s poetickým názvem zakysánek.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Michaela,
ve čtvrtek 24.4. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 24.4. 2014 - Michaela:

Prostřeno 24.4. 2014 - Michaela
Prostřeno 24.4. 2014 - Michaela
Prostřeno 24.4. 2014 - Michaela
Prostřeno 24.4. 2014 - Michaela
Prostřeno 24.4. 2014 - Michaela
Prostřeno 24.4. 2014 - Michaela
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !