Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 24.10. 2016 - Maria - Moravskoslezský kraj

24. 10. 2016 | Poslední díl
V Moravskoslezském kraji se sejdou čtyři ženy a jeden mladý muž, což je poslední dobou častá sestava. Kdo si přišel pro výhru? Bez okolků se k tomu přizná Maria, která týden zahájí. Maria je už prababička a má velkou rodinu. Ještě starší než Maria je důchodkyně Jarmila, ta ale děti nemá a s Jarmilou se nemusí. Severomoravská parta je rozdělená věkově, nejmladším a šestým hostem u stolu je holčička, které je teprve pár týdnů.

Její maminka Adéla ji chová, jí a přitom kojí svoji dcerušku. A dokonce je tam s nimi i manžel, který také ochutná zbytky od stolu. Bude to někomu vadit? Miminko občas pláče, možná by raději spalo v postýlce. Zajímavé je, že Maria i Adéla jsou obě po bandáži žaludku, takže jídlu moc nedají. Úkolem týdne bude samostatný pokrm z rýže, kdo to zvládne a kdo to vzdá?

Prostřeno 24.10. 2016 - Maria - Moravskoslezský krajA v sobotu se tahle partička soutěžících ze severu Moravy sejde na Poslední večeři, která začne pěkně zostra. Jarmila donese dárky všem kromě Marie. A oheň je na střeše. Pak se obě důchodkyně sejdou v jedné kuchyni a společně skládají reparát ze sýrové rolády. A uzavřou mír. Bohužel se záhy ukáže, že mír nebude trvalý. Jen do příští války. Dojde i na happy end? A kdo to v Moravskoslezském kraji vyhraje? Sledujte Prostřeno!

Prostřeno – 24.10. 2016 – Maria:


V pondělí 24.10. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno paní Maria (60). Týden v Maruščině uklizeném bytě začne poněkud netradičně, protože mezi účastníky Prostřeno! je i mladá maminka Adéla s třítýdenní holčičkou, kterou si nosí na večeře s sebou a miminko od prsu téměř neodtrhne. To v Prostřeno! skutečně ještě nebylo, aby během večeře seděla u stolu maminka s kojencem u prsu!

Hosté jsou v pořadu Prostřeno s datem 24.10. 2016 poněkud v šoku. A kdyby náhodou došlo k nějaké výjimečné situaci, je v pohotovosti i Adélčin manžel, který čeká venku a také on ochutná to, co na něj zbyde. Bude mu u Marie chutnat? První hostitelka si v kuchyni počíná jako zkušená a vyvařená hospodyně, ale něco se přece jen zadrhne, proto se docela dlouho čeká. Marii vybouchla i romská zábava, takže musí improvizovat, to se bohužel týká i moučníku.

Jak se Maria v pořadu Prostřeno s datem 24.10. 2016 věnuje hostům, spálí v troubě domácí koláčky s tvarohem a mákem, a protože chce hodně vyhrát, ještě rychle připraví náhradní makový závin. Předkrmová sýrová roláda moc nedrží pohromadě, protože měla málo času na ztuhnutí, ale slepičí vývar je čirý a chutný, i vepřo-knedlo-zelo není špatné. Paní Jarmila si sice myslí, že knedlíky jsou koupené, ale to se mýlí. Maria se snažila, bude to ale stačit na maximální počet bodů?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Maria,
v pondělí 24. 10. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda