Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 23.9. 2016 - Martina - Karlovarský kraj

23. 09. 2016 | Poslední díl
V Karlovarském kraji se sejdou tři ženy a dva muži, hodně pestrá a smíšená společnost. Benjamínek Pavel, pohodář Zdeněk, teprve sedmatřicetiletá babička Lenka, nejméně si sednou dvě ženy se stejnou iniciálou – Marie a  Martina. Každá volí jinou taktiku: Marie se hodně ptá a zajímá, Martina se zase spíš směje, než jí, ve čtvrtek se jí dokonce u Zdeňka na chalupě udělá špatně od žaludku a musí to napravit francovkou na kostce cukru!

Ale Marie jí to nějak nevěří… Už jsme však viděli v Prostřeno! podstatně tvrdší hráče. Na Karlovarsku se bude vařit hlavně hezky česky, porovnávat se budou dvě bramboračky. Úkolem týdne je pečení chleba, což je pro někoho mission impossible - nesplnitelné zadání. A to, co si hosté nestihnou vyříkat od pondělí do pátku, to se bude probírat na nedělní Poslední večeři.

Prostřeno 23.9. 2016 - Martina - Karlovarský kraj
Karlovarská skupina se nerozešla zrovna v přátelské atmosféře. Budou mít všichni odvahu na večeři dorazit? Kdo s kým si to bude chtít pěkně od plic vyříkat? Nejvíce to vře mezi Martinou a Marií. Co se ale stane, až ty dvě spolu skončí v kuchyni? Dojde k odhalení skutečného taktika? 
Dívejte se na Prostřeno! Každý všední den na Primě v 17.50 a v neděli také na Prostřeno! - Poslední večeře v 17.35, kde si to hostitelé definitivně vyříkají.

Prostřeno – 23.9. 2016 – Martina: 


V pátek 23.9. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Martina (30). Martina je už pět let na rodičovské dovolené a jedním z motivů její účasti v pořadu je i to, že ji manžel nepovažuje za dobrou kuchařku. Chce si vyzkoušet, zda to tak vidí i ostatní. Po včerejšku to ale nebude mít snadné. Rejstřík surovin, po nichž je Martině údajně špatně, je tak široký, že jsou všichni zvědaví, co jim poslední kuchařka předloží a co všechno u sebe doma ve svém hezkém domečku sama sní.

Martina se v pořadu Prostřeno s datem 23.9. 2016 obává Mariina příchodu, že ji bude přehnaně kritizovat. A to se také stane: Marie má k většině pokrmů výhrady, ale není sama. Martina svým menu nedokáže oslnit a špatně to nese. Během večera jí hned několikrát přejde smích, nakonec dojde i na slzičky. 

Martina se v pořadu Prostřeno s datem 23.9. 2016 cítí ukřivděná, protože si myslí, že se jí večeře povedla. Jenže topinky s kuřecím masem se hostům zdají bez chuti, to zčásti platí i o bramboračce s houbami, kuřecí bábovka s brambory je prý vyschlá včetně přepečené přílohy, ani z dezertu nejsou hosté nadšeni. Legračně dopadne úkol týdne, přestože má poslední hostitelka výkonnou domácí pekárnu, její chléb je skoro nepoživatelný.

A Pavel, který nesnáší hady, má jednoho za zády, což mu na náladě také nepřidá. Rodina má totiž docela zvláštní domácí mazlíčky, jak uvidíme. Vtipná zábava sice partu na chvíli sblíží, ale finále neproběhne v harmonické atmosféře.  Kdo to nakonec celé vyhraje? Sledujte Prostřeno! z Karlovarského kraje!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Martina,
v pátek 23.9. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 23.9. 2016 - Martina - Karlovarský kraj:

Prostřeno 23.9. 2016 - Martina - Karlovarský kraj
Prostřeno 23.9. 2016 - Martina - Karlovarský kraj
Prostřeno 23.9. 2016 - Martina - Karlovarský kraj
Prostřeno 23.9. 2016 - Martina - Karlovarský kraj
Prostřeno 23.9. 2016 - Martina - Karlovarský kraj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice